Top
 
Contact

Tips en downloads

Afwerking van daken en kelders

Graco GH675DI

Mobiliteit speelt bij veel gebruikers van een airless installatie een grote rol, daarnaast moet de installatie genoeg kracht hebben om het gewenste materiaal te verspuiten. Zeker wanneer het gaat over moeilijk te verspuiten materialen, wordt er op één van de twee factoren een compromis gesloten. Er zijn verschillende airless installatie beschikbaar geschikt voor verschillende toepassingen. De vraag is welke unit past het beste bij u?

Zeer hoog viskeuze coatings en komen we voornamelijk tegen bij toepassingen zoals het aanbrengen van; brandvertragende coating, dakcoatings, waterproofing, brandvertragende of protective coatings. Met een beschikbare druk van 465 bar met een opbrengst tot wel 5.7 liter per minuut kunt u dit soort materialen verspuiten met een zeer eenvoudig te bedienen installatie.

Voor deze toepassingen presenteren wij de DutyMax High Pressure. Deze nieuwe Dutymax is verkrijgbaar met een benzine en een elektrische motor zodat deze voor u optimaal ingezet kan worden. De installatie is overal inzetbaar, ook waar geen stroom beschikbaar is door zijn sterke benzine motor kunt u op elke locatie aan de slag.

Naast de hoog viskeuze materialen, komen wij met grote regelmaat tegen dat verschillende coatings aangebracht moeten worden op daken, vloeren of in ruimtes waar eventuele overspray of juist weersomstandigheden voor problemen kan zorgen.

Deze compacte en mobiele installatie is uit te rusten met de nieuwe Graco Heavy-Duty Jetroller. Het grote voordeel is dat het materiaal kan worden aangebracht en tegelijkertijd wordt nagerold. De gebruiker kan kiezen voor een 22.5 cm rol of een 45cm rol oppervlak waarmee u grote oppervlaktes kunt bewerken.

Heeft u ook een materiaal dat u graag zou willen verspuiten en twijfelt u over welke unit bij u past? Vraag dan naar onze specialist en wij hebben voor alle toepassingen een oplossing.

MEER TIPS 2

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: