WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Ambulance specialist stapt uit de ambulance

Altijd geschikte kleding en PBM voor uw organisatie

Wiltec is gespecialiseerd in werkkleding en PBM en is ketenregisseur in het proces. We verzorgen voor al uw medewerkers kleding en PBM die perfect aansluiten op hun werkzaamheden, met de juiste uitstraling, die voldoen aan alle gewenste normen en functionaliteiten en die ook nog een comfortabel zijn. De specialisten van Wiltec nemen u het werk uit handen: wij regelen alles voor u! 

Corporate Identity kleding zorgt voor een herkenbare, professionele en stijlvolle uitstraling van uw bedrijf. Dit vergroot de betrokkenheid van uw medewerkers en versterkt het teamgevoel. Het zorgt voor tevreden en trotste medewerkers. Het kledingpakket is niet standaard verkrijgbaar, het wordt speciaal voor u gemaakt. En dat met een door u gewenste uitstraling. Uniek en gepersonaliseerd.  

U kunt bij Corporate Identity kleding kiezen uit twee verschillende soorten. 

  • 100% custom made: de kleding wordt ontworpen door onze designers die zorgen dat al uw wensen op visueel en praktisch gebied worden vertaald naar een ontwerp op maat. Het is ook mogelijk custom made kleding te maken op basis van een standaard collectie. Vanaf 150 dragers of 500 stuks per model. 
  • Semi-custom made: een standaardcollectie kledingstuk met een kleine aanpassing. Denk hier bijvoorbeeld aan een extra zak of lus, een andere kleur rits of een maat buiten de standaard maatrange om. Dit kan relatief eenvoudig en geeft vaak maar een beperkte toeslag op de prijs. Afhankelijk van de collectie, kledingstuk en leverancier kan dit al vanaf 1 stuks. Het resultaat is dan toch dermate anders, onderscheidend en persoonlijk. 

Maak uw pakket af met de juiste emblemen 
Uw kledingpakket wordt pas een visitekaartje van uw bedrijf, wanneer het is voorzien van een net embleem. Wiltec gebruikt hiervoor YouFocus emblemen. Deze zijn vrijwel onslijtbaar, ook bij industrieel wassen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden in kleur, vorm en materiaal, die, met de juiste transferpers of door Wiltec, eenvoudig zijn aan te brengen op alle soorten textiel. 

  • Borduureffect emblemen: visueel niet van echt te onderscheiden maar met veel meer draagcomfort.
  • Full colour / PMS emblemen: uw huisstijlkleur kan perfect worden uitgevoerd in de juiste PMS coated kleurcode. Het aantal kleuren is onbeperkt wanneer u kiest voor een full colour opmaak. 
  • Perforatie emblemen: een transfer uitgevoerd met gaatjes, zodat het ademend vermogen van de kleding niet verloren gaat. Dit draagt enorm bij aan het draagcomfort. 
  • Emblemen met kleurbeschermer: vooral bij softshell of 100% polyester sublimatie doek is dit aan te raden om te zorgen dat kleuren ook na wassen intact blijven. 
  • Reflectie of fluor emblemen: optimaal zichtbaar voor verhoogde veiligheid. 
  • Naamembleem: verkrijgbaar in PMS kleur en in borduureffect. 


Terug naar boven