Top
 

Spuittoestellen voor hoogwaardige, beschermende coating

De hoogwaardige spuittoestellen van Graco beschermen de voorwerpen en constructies waar je elke dag op rekent. Een beschermende coating is een verf of een coating waarvan de beschermende eigenschappen belangrijker zijn dan de esthetische eigenschappen.

 

Industriële coatings worden meestal gebruikt voor corrosiebescherming van stalen structuren zoals boorplatformen in zee, bruggen en ondergrondse pijpleidingen. Een ander voorbeeld zijn brandwerende coatings. De meest courante polymeren die in industriële coatings worden gebruikt, zijn polyurethaan, epoxy en vochtuithardend urethaan.
Van toepassingen in de fabriek tot mobiele toepassingen, Graco heeft apparatuur voor alle behoeften op het gebied van het aanbrengen van materialen voor zwaar gebruik. Ook om klussen op locatie af te werken, in combinatie met de vrijheid om de eigen stroombron te kiezen.
Word je nog meer blootgesteld aan de natuurelementen, bijvoorbeeld in zee of in situaties waar vuur aan te pas komt? Breng dan snel uithardende beschermende coatings aan met meercomponentendoseermachines. Graco heeft ATEX goedgekeurde apparatuur voor gebruik in explosiegevaarlijke omgevingen.

 

Oppervlaktevoorbereiding is een must om de kwaliteit van een klus te garanderen. Bekijk ook de reinigingsoplossingen van Graco.

 

Materialen
Coatings op basis van epoxy of urethaan.

 

Klik hier om contact op te nemen met een expert!

 

> TERUG NAAR HET OVERZICHT

DutyMaxTM EH300DI ProContractor

DutyMaxTM EH300DI ProContractor

XtremeTM airless spuittoestel

XtremeTM airless spuittoestel

XP70-meercomponentenspuittoestel

XP70-meercomponentenspuittoestel

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: