WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Schuurschijven en persoon die schuurschijf bevestigd op steunschijf

Wiltec levert vooruitgang met de juiste producten

Er zijn altijd zaken die slimmer, efficiënter of duurzamer kunnen. Gedreven door techniek dragen wij continu bij aan de vooruitgang van uw productieproces. Wij helpen u vooruit op het gebied van kostenbesparing, efficiëntie, continuïteit, kwaliteit, innovatie en veilig werken. Dat doen we door u te voorzien van de juiste producten.
Wiltec Super soon reiniger

Reiniging

Het schoonhouden van spuitapparatuur, spuitpistolen en spuitmaterialen kan een uitdaging zijn. Ultrasoon reinigen zorgt door een hoge trillingsfrequentie voor een schoon eindresultaat van spuitapparatuur. Wiltec heeft niet alleen hoge kwaliteit reinigingsapparatuur in huis, maar beschikt over de juiste kennis om u te voorzien van een advies op maat.
Polijsten van blauw plaatwerk

Schuren en polijsten

Een perfecte eindafwerking is van groot belang. Met onze professionele schuur- en polijstmaterialen, de bijbehorende machines en accessoires levert u in een steeds kortere tijd een topafwerking. Ongeacht materiaal, ongeacht ondergrond. Wiltec levert topmerken schuurmaterialen en een compleet bijbehorend assortiment aan schuur- en polijstmachines.
Afbeelding met blauwe beschermblokjes en beschermprofielen

Beschermblokjes en profielen

Tijdens productie of transport kan er schade ontstaan aan uw producten. Zonde, want dit is eenvoudig te voorkomen door de juiste bescherming. Met de Wiltec beschermblokjes en beschermprofielen blijven uw producten mooi en intact, met een perfect eindresultaat als gevolg.
Afbeelding met afdekfolies en materialen

Stuclopers en afdekmaterialen

Stucloper en afdekmaterialen beschermen uw cabine tegen verfoverspray, stofdeeltjes en andere vervuiling. Stuclopers zijn zeer geschikt voor poreuze vloeren of ruwe oppervlakken waarbij vloercoating of vloerstriplak niet bruikbaar zijn. Daarbij zijn stuclopers ideaal voor de schilder en stukadoor.
Afbeelding met diverse soorten tapes

Tapes en folies

Voor ieder oppervlak biedt Wiltec een geschikte tape of folie aan, indien nodig zelfs specifiek ontwikkeld voor uw product, toepassing of afmeting. Wiltec heeft niet alleen hoge kwaliteit zelfklevende folie en tapes in huis, maar beschikt ook over de juiste kennis om u te voorzien van een advies op maat.
Afbeelding met diverse poetsdoeken

Papier en poetsdoeken

In productieomgevingen worden vaak papieren, textiele of non-woven poetsdoeken gebruikt. De functie en capaciteit van poetsdoeken is daarbij van groot belang, zoals de opnamecapaciteit, absorptievermogen, maar ook pluisvrij. Wiltec heeft een uitgebreid assortiment poetsdoeken en bijbehorende dispensersystemen.
Afbeelding met verfbenodigdheden, verfemmers en verfrollers

Verf- en lakbenodigdheden

Wiltec heeft een uitgebreid assortiment verf- en lakbenodigdheden op voorraad, zoals blikken, dusmatten, emmers, flessen, kwasten en rollers, mengbekers, verfzeven en vuilniszakken. Ook op het gebied van advies, assortiment en/of levering kunnen de specialisten van Wiltec u van dienst zijn.
Afbeelding met beschermende vloeistoffen en spuiter die vloeistoffen verspuit

Beschermende vloeistoffen

Verfoverspray en stof zorgen direct voor overlast en afkeur in de productie. Wiltec beschikt over een compleet assortiment beschermende coatings en reinigers waarmee op een efficiënte en milieuvriendelijke wijze spuitcabines worden beschermd tegen verf, vuil en stof. Producten uit eigen productie, geheel op waterbasis.
Afbeelding van beschermende hoezen op spuitarmen

Beschermhoezen

De beschermhoezen van Wiltec zijn pluisarm en verfabsorberend. De hoezen beschermen tegen externe invloeden zoals stof en verfoverspray en tegen overmatige slijtage. De beschermhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen en afmetingen. Ook kunnen onze specialisten de hoezen desgewenst op maat maken.
Afbeelding van het Wiltec magazijn

Altijd de juiste producten op ieder gewenst moment

Wiltec heeft een groot assortiment en een uitgebreid magazijn met aanzienlijke voorraden, zodat we snel kunnen leveren. Ons logistieke centrum wordt dit jaar voorzien van een AutoStore, een volledig gerobotiseerd magazijn. Hierdoor kunnen we nog sneller werken en u op uw wenken bedienen, zodat stilstand voorkomen wordt.
Afbeelding van monteurs en een spuiter

Wiltec neemt als ketenregisseur al het werk uit handen

Wilt u gebruikmaken van onze expertise of producten? Wiltec kan, als ketenregisseur in de spuiterij, u volledig ondersteunen. De specialisten van Wiltec kijken welke producten het beste bij uw productieproces passen. We inventariseren uw wensen, zorgen voor continue levering en geven desgewenst trainingen zodat het optimale resultaat behaald wordt!
Foto van een man die een reparatie uitvoert aan een machine

Onze specialisten

geven advies op maat

Bent u op zoek naar behandeling- en/of beschermingsproducten? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken