Top
 
Contact

Nieuws

28 juni 2017

Perfecte bescherming van producten door nieuw assortiment ‘Wiltec Beschermt’

Met het nieuwe concept WILTEC BESCHERMT brengt Wiltec professionele beschermingsoplossingen om de gespoten of geproduceerde producten perfect te beschermen tegen beschadigingen, bijvoorbeeld tijdens productie of transport.

Het komt in elke spuiterij of productie wel eens voor dat een product net klaar en perfect afgelakt is, maar bij het wegzetten of verplaatsen schade oploopt. Dit kan een enorme kostenpost zijn, omdat het product weer moet worden hersteld of opnieuw moet worden gemaakt, wat veel tijd en geld kost. Uit de praktijk blijkt dat zulke ongelukken in een klein hoekje zitten en regelmatig voorkomen. De meeste schadegevallen komen voort uit het verplaatsen van de producten of bij het transport naar de klant. Veel te vaak worden er nog provisorische beschermingsoplossingen toegepast zoals het gebruik van doeken of kartonnetjes, die vaak niet op hun plaats blijven zitten en bij lange na niet de bescherming bieden die vereist is.

Wiltec staat bekend om haar inspanningen om alle voorwaarden in de spuiterij zo optimaal mogelijk in te richten voor een perfect eindresultaat. De beschermblokjes en -folies van Wiltec hebben hun succes om het waardevol spuitwerk te beschermen reeds bewezen. Ze worden dan ook steeds vaker ingezet. Om voor elke beschermingsvraag een goede oplossing te kunnen bieden en producten nog beter te beschermen, heeft Wiltec het assortiment verder uitgebreid met de beschermprofielen. Zo wordt het nog eenvoudiger om schade aan producten te voorkomen.

De voordelen van Wiltec beschermingsproducten:

√ Nooit meer (lak)schade
√ Minder product afkeur
√ Perfecte bescherming voor verschillende toepassingen
√ Een kleine investering voorkomt grote kosten

Met dit totale pakket Wiltec beschermingsproducten blijven producten mooi en intact. De beschermblokjes en –profielen zijn herbruikbaar, licht in gebruik, afstandhoudend en laten geen lijmresten of vezels na. Voor bijna iedere toepassing is de juiste maat of vorm beschikbaar.
Indien nodig kunnen beschermingsproducten op maat worden gemaakt.

Wiltec zal in de komende periode vele productie-afdelingen en spuiterijen bezoeken en inventariseren, om ervoor te zorgen dat overal een optimale bescherming kan worden geboden

Bent u benieuwd geworden? Vraag dan bij onze specialisten naar de voorwaarden! Bekijk ook onderstaande video over ons Wiltec Beschermt assortiment!

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 21.00 uur
Zaterdag
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: