WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Vrouw met rode pullover

Passende schoenen en kledingop elk gewenst moment

U heeft gekozen voor een veilig, mooi en comfortabel kleding- en/of schoenenpakket van Wiltec. Niet onbelangrijk is dat de kleding en schoenen perfect passen! Daarom biedt Wiltec verschillende pasmogelijkheden aan. Zijn de juiste maten bekend? Dan is het eenvoudig bestellen met het online bestelsysteem Wiltec Online (WOL).

Na het aanschaffen van een kleding- en/of schoenpakket is het belangrijk de beschikking te hebben over de juiste maten. U kunt kleding en schoenen passen in onze shop in Uden, een passet ontvangen om zelf de aanmetingen te verrichten of we komen met onze passtudio en ervaren pasmedewerkers naar u toe. Persoons- en maatgegevens kunnen worden opgeslagen in Wiltec Online (WOL), zodat uw collega’s eenvoudig kunnen bestellen en er altijd op en top bij lopen! 

SizerPro
Geen tijd of mogelijkheid de kleding daadwerkelijk te passen? Aanmeten gaat gemakkelijk en snel met SizerPro. SizerPro is 24/7 online beschikbaar, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. U vult digitaal uw maten in, waarna SizerPro de maat bepaalt, afgestemd op het pakket dat voor u beschikbaar is. 

Lees hier meer over onze pasmogelijkheden.

Wiltec Online (WOL): ons 24/7 kleding management systeem 
De juiste maten worden opgeslagen in ons online bestelsysteem Wiltec Online (WOL). Via dit systeem kunt u 24/7 gemakkelijk standaard collectie, persoonsgebonden kleding en PBM beheren en bestellen. Met één druk op de knop heeft u zicht op actuele verbruiksoverzichten per medewerker. Ook kunnen u en uw medewerkers eenvoudig bestellingen plaatsen voor een snelle levering, zodat kleding en PBM altijd beschikbaar is. Uw medewerkers krijgen toegang tot de voor hem/haar beschikbare artikelen, voorzien van duidelijke omschrijvingen, specificaties, afbeeldingen en de waarde. Per medewerker, afdeling en/of vestiging kunt u de pakketten, kosten en budgetten beheren. Met WOL zorgen wij voor inzicht en een efficiënte verwerking van uw administratie. 

  • Online bestellen voor een snelle levering. 
  • Een geavanceerd online servicesysteem, waarin u met één druk op de knop de meest actuele (verbruiks-) overzichten per medewerker ziet. 
  • Persoonlijke gegevens, zoals de maat, worden opgeslagen voor nog meer bestelgemak. 
  • Per persoon, in bulk of bijvoorbeeld per afdeling verpakken en verzenden. Op logistiek gebied kan Wiltec u veel werk uit handen nemen. Met onze verpakkingsservice verpakken wij bestellingen per medewerker en bezorgen dit op elk gewenst adres in Nederland. Zo bespaart u veel onnodig uitzoekwerk en kostbare tijd. 
  • Door de flexibele opbouw eenvoudig af te stemmen op de specifieke wensen van de organisatie. 
 
Lees hier meer over
 Wiltec Online (WOL)Terug naar boven