WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering

Onze kernwaarden

Als toeleverend partner begrijpt Wiltec als geen ander dat een bedrijf wil groeien en innoveren op een duurzame veilige en maatschappelijk verantwoorde manier, er uit halen wat er in zit, optimaal presteren. Dagelijks faciliteert Wiltec klanten in hun streven naar beter. Als toeleverancier van meer dan 40.000 producten, maar vooral ook als proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Waarbij uw belang ons belang is. Zo bewijzen we onze toegevoegde waarde. Elke dag opnieuw!

 

Kwaliteit en continuïteit
Wiltec gelooft in prettige, langdurige samenwerking. Daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een compleet assortiment van uitsluitend A-merken en eersteklas service door eigen ervaren technici, veiligheidskundigen, adviseurs en vakbekwame (product)specialisten. U bent dus altijd verzekerd van het juiste advies en een snelle levering. Wij handelen snel, zakelijk en energiek. Van advies tot bestelling: afspraak is afspraak. Wiltec onderneemt, net als u! Zo realiseren we gezamenlijk een optimaal resultaat.

Kennis en specialismen
Iedere divisie van Wiltec werkt met een team van specialisten. Zij hebben alle kennis in huis om te zorgen dat u het juiste advies krijgt. Bovendien delen zij deze kennis ook graag. Er is namelijk geen effectievere manier van kennisontwikkeling dan door kennis te delen. Tussen professionals binnen een organisatie, maar meer ook tussen organisaties onderling. Wiltec zet zich dagelijks in om haar opgebouwde expertise en kennis te vertalen naar haar klanten. Om slimmer en efficiënter te produceren bijvoorbeeld, of voor extra veiligheid bij de meest uiteenlopende arbeidsomstandigheden.

Innovatief en ondernemend
Wiltec speelt actief in op de laatste ontwikkelingen, of het nu gaat om technieken of om veiligheidsnormen. Innovatie moet geen verplichting, maar een verbetering zijn. Op basis van praktijkervaringen verbeteren we de effectiviteit en het gebruiksgemak van onze producten en bieden wij u vernieuwende oplossingen, afgestemd op úw situatie.

Compleet en eenvoudig
Wij durven duidelijke taal te spreken. Van het eerste advies tot en met de levering. Wiltec geeft praktijkgerichte adviezen en reikt handige hulpmiddelen aan. Neem bijvoorbeeld onze eenvoudige online bestelmodule Wiltec Online, die perfect kan worden afgestemd op uw bedrijf, waardoor u altijd inzicht heeft in het verbruik en de kosten!

Betrokken en betrouwbaar
Wij zijn vooral betrokken bij onze klanten, om ervoor te zorgen dat zij ook hun klanten beter kunnen maken. Maar daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen ook een belangrijke pijler binnen Wiltec. Daarom zoeken wij actief naar milieuvriendelijke toepassingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van een veilige en gezonde werkomgeving. Daardoor zijn veel van onze producten onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te reinigen en uitermate duurzaam. Zowel in ons beleid als in onze adviezen staat het maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen centraal.


Terug naar boven