Top
 
Contact

Kernwaarden

De wereld om ons heen verandert. En snel ook. Dat wat gisteren vanzelfsprekend was, lijkt vandaag soms achterhaald. Je bent net zo goed als je laatste succes. Presteren op de toppen van je kunnen is niet alleen meer een gezonde ambitie, het is een voorwaarde voor continuïteit.

Als toeleverend partner begrijpt Wiltec dit als geen ander. Dagelijks faciliteren wij duizenden klanten in hun streven naar beter. Als toeleverancier , maar vooral ook als proactieve adviseur en oplossingsgerichte expert met jarenlange ervaring. Waarbij uw belang ons belang is. Zo bewijzen we onze toegevoegde waarde. Elke dag opnieuw!

Beter met Wiltec

Kwaliteit en continuïteit
Wiltec gelooft in prettige, langdurige samenwerking. Daarom staat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden een compleet assortiment van uitsluitend A-merken en eersteklas service door eigen ervaren technici, veiligheidskundigen, adviseurs en vakbekwame (product)specialisten. U bent dus altijd verzekerd van het juiste advies en een snelle levering. Wij handelen snel, zakelijk en energiek. Van advies tot bestelling: afspraak is afspraak. Wiltec onderneemt, net als u! Zo realiseren we gezamenlijk een optimaal resultaat.

Kennis en specialismen
Iedere divisie van Wiltec werkt met een team van specialisten. Zij hebben alle kennis in huis om te zorgen dat u het juiste advies krijgt. Bovendien delen zij deze kennis ook graag. Er is namelijk geen effectievere manier van kennisontwikkeling dan door kennis te delen. Tussen professionals binnen een organisatie, maar meer ook tussen organisaties onderling. Wiltec zet zich dagelijks in om haar opgebouwde expertise en kennis te vertalen naar haar klanten. Om slimmer en efficiënter te produceren bijvoorbeeld, of voor extra veiligheid bij de meest uiteenlopende arbeidsomstandigheden.

Innovatief en ondernemend
Wiltec speelt actief in op de laatste ontwikkelingen, of het nu gaat om technieken of om veiligheidsnormen. Innovatie moet geen verplichting, maar een verbetering zijn. Op basis van praktijkervaringen verbeteren we de effectiviteit en het gebruiksgemak van onze producten en bieden wij u vernieuwende oplossingen, afgestemd op úw situatie.

Compleet en eenvoudig
Wij durven duidelijke taal te spreken. Van het eerste advies tot en met de levering. Wiltec geeft praktijkgerichte adviezen en reikt handige hulpmiddelen aan. Neem bijvoorbeeld onze eenvoudige online bestelmodule Wiltec Online, die perfect kan worden afgestemd op uw bedrijf, waardoor u altijd inzicht heeft in het verbruik en de kosten!

Betrokken en betrouwbaar
Wij zijn vooral betrokken bij onze klanten, om ervoor te zorgen dat zij ook hun klanten beter kunnen maken. Maar daarnaast is maatschappelijk verantwoord ondernemen ook een belangrijke pijler binnen Wiltec. Daarom zoeken wij actief naar milieuvriendelijke toepassingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van een veilige en gezonde werkomgeving. Daardoor zijn veel van onze producten onderhoudsvriendelijk, gemakkelijk te reinigen en uitermate duurzaam. Zowel in ons beleid als in onze adviezen staat het maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen centraal.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06-54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: