Top
 
Contact

Duurzaam & MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is een actueel thema dat bij veel bedrijven een grote rol speelt. Zo ook bij Wiltec. Wiltec denkt na over de effecten die de bedrijfsactiviteiten hebben op mens en milieu. MVO is dan ook een vanzelfsprekend onderdeel van de bedrijfsvoering. Bekijk hier het MVO boekje van Wiltec voor een compleet overzicht.

Milieu (omgeving)
Een bewust milieubeleid is onderdeel van de bedrijfsvoering van Wiltec. Om dit te concretiseren, wordt deze ambitie vertaald naar jaarlijkse doelstellingen. Hierbij wordt er gewerkt met een in eigen huis ontwikkeld milieu-management-systeem, dat gecertificeerd is conform ISO 14001. Bij het nemen van alle interne maatregelen staat bronbestrijding voorop.

Producten en diensten
In de selectie van leveranciers en producenten worden verschillende overwegingen van maatschappelijk belang meegenomen. Zo werken wij uitsluitend met leveranciers die expliciet bevestigen geen gebruik te maken van kinderarbeid; en tevens goede maatregelen treffen om op een zo’n milieuvriendelijk mogelijk wijze te produceren. Om deze gedachte te onderstrepen is Wiltec lid van de Fair Wear Foundation (FWF); Wiltec koopt 70% van alle beroepskleding in bij FairWear deelnemers, zoals het eigen merk QW3, HaVeP, Tricorp en Fristads.

Maatschappij
Wiltec ondersteunt diverse initiatieven op maatschappelijk gebied. Denk hierbij aan de sponsoring van sportverenigingen, verenigingsinitiatieven of charitatieve instellingen. Daarnaast ondersteunt Wiltec diverse specifieke projecten en verschillende lokale- en nationale evenementen. Alle aanvragen worden zorgvuldig in behandeling genomen en aan het geldende beleid en budget getoetst.

Kwaliteitsborging
Om de kwaliteit van door Wiltec geleverde producten en diensten te onderstrepen en te waarborgen; heeft Wiltec diverse kwaliteitscertificaten (waaronder VCA) en is Wiltec lid van verschillende brancheverenigingen. Een overzicht van alle certificeringen kunt u hier bekijken.

Bedrijfsethiek
Binnen de Wiltec organisatie gelden specifieke richtlijnen voor het omgaan met medewerkers, klanten, leveranciers en overige instanties en organisaties. In een intern handboek zijn hiervoor specifieke kaders opgesteld. Van medewerkers wordt dan ook altijd verwacht dat zij op de hoogte zijn van deze richtlijnen en deze naleven.

Personeelsbeleid
Wiltec hecht veel waarde aan een goed personeelsbeleid. Onze gedachte is dan ook dat wij alle medewerkers zo veel mogelijk moeten stimuleren om het takenpakket goed uit te voeren; maar ook voldoende kansen moeten bieden voor opleiding en ontwikkeling / doorgroeien. Daarnaast wordt ook veel aandacht besteed aan de gezondheid en welzijn van de medewerkers, met het Wiltec Gezondheidsplan.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoon +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service 0900-600 6006
WhatsApp 06-54 24 64 16
E-mail info@wiltec.nl
BTW nummer 808311657B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden
Ma - Vr 07.30 tot 21.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-54 24 64 16.
Verzenden Chat
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking