WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Wiltec Service & Diensten - (Semi-)Orthopedische veiligheidsschoenen

Wiltec levert vooruitgang met(Semi)orthopedische veiligheidsschoenen

Een groot deel van werkend Nederland heeft aangepast schoeisel nodig. Wanneer deze medewerkers op verkeerde schoenen blijven lopen, kunnen zij ernstige blessure oplopen. Vaak is een kleine aanpassing al voldoende. Als een aanpassing aan uw schoenen of steunzolen niet voldoende is om de klachten te verminderen, dan kunnen semi-orthopedische schoenen uitkomst bieden. Wiltec kan, in samenwerking met onze partner Livit, zorgen dat uw medewerkers gegarandeerd veilig en verantwoord kunnen werken. Ook wanneer aangepaste veiligheidsschoenen vereist zijn.

Aangepast schoeisel kan door een arts aangeraden worden bij voetklachten. De juiste schoenen kunnen ernstige blessures voorkomen. Veelvoorkomende voetklachten en aandoeningen waar (semi)orthopedische schoenen kunnen helpen:

  • Pijnklachten
  • Afwijkingen aan de vorm van de voet
  • Diabetes
  • Reuma

(Semi)orthopedische schoenen worden ook vaak geadviseerd  om voetklachten te voorkomen.

Veiligheid en comfort voor iedere medewerker
Wiltec adviseert en levert de veiligheidsschoenen en samenwerkingspartner Livit zorgt als orthopedisch specialist voor de aanpassingen. Doordat u de veiligheidsschoenen voor iedere medewerker, ook die met speciale wensen op dit vlak, bij 1 leverancier inkoopt, gunt u uzelf een hoop inkoopgemak, voorkomt u wildgroei binnen het assortiment en weet u zeker dat de veiligheid is gewaarborgd. Doordat Livit 400 vestigingen heeft, verdeeld over heel Nederland, is er altijd een specialist bij u in de buurt.

U kunt ervoor kiezen uw medewerker, middels een door Wiltec uitgeleverde coupon, zelfstandig een afspraak te laten maken bij de orthopeed. Het is ook mogelijk om een specialist op locatie te laten komen om de voeten op te meten. Zo waarborgen we dat dit proces zo gemakkelijk mogelijk verloopt en uw organisatie zo min mogelijk wordt belast. Uiteraard worden de gegevens indien gewenst automatisch opgeslagen in uw Wiltec Online account zodat nabestellen een fluitje van een cent is.


Terug naar boven