WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Wiltec verdubbelt aantal leveringen door Groenbezorgen

Wiltec verdubbelt aantal leveringenmet Groenbezorgen

Alle pakketten en bestellingen van Wiltec met bestemming Veghel worden nu ook door de fietskoeriers van Groenbezorgen weggebracht. Hiermee verdubbelt het aantal pakketten dat Groenbezorgen voor Wiltec wegbrengt naar bijna 7500 stuks per jaar. Deze flinke opschaling in de samenwerking geeft een extra boost aan de duurzaamheidsambities van Wiltec en Groenbezorgen: minder CO2-uitstoot, minder onnodige autokilometers en een fikse afname van autostops.

De samenwerking tussen Wiltec en Groenbezorgen bestaat al sinds 2018. Destijds werd overeengekomen dat alle pakketten voor klanten in Uden dagelijks door Groenbezorgen bij Wiltec opgehaald worden en op dezelfde dag worden afgeleverd. Snel, betrouwbaar en een stuk duurzamer dan een autokoerier. Wiltec en Groenbezorgen hebben samen, sinds 10 oktober 2018, bijna 6000 autostops voorkomen. Door nu het bezorggebied naar Veghel uit te breiden, komen daar ruim 2000 (onnodige) autostops per jaar bij!

Naast de samenwerking met Groenbezorgen neemt Wiltec haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als het gaat over het verzenden van pakketten en orders. Zoveel mogelijk leveringen worden gegroepeerd, indien mogelijk wordt gebruikgemaakt van dropshipment en pakketten worden compact verzonden in biologisch afbreekbaar materiaal. Het gebruik van Transsmart maakt inzichtelijk wat de CO2-uitstoot per verzending is en dit wordt meegenomen in de keuze van de vervoerder.


Terug naar boven