WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Logistiek Wiltec medewerker met Wiltec doos in zijn hand

Zo staan wij in de samenleving

Als bedrijf kun je enorm veel doen om duurzaam en inclusief te ondernemen. Zo gaan we voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers, verduurzamen we onze locatie en maken we gebruik van milieuvriendelijke oplossingen voor het vervoer van pakketten.

Vrouw in sportkleding, twee 2kg gewichten en man die een rope swing uitvoert

Energieke, fitte en tevreden medewerkers

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers, zowel fysiek als mentaal en werkgeluk meten en waarborgen: dat hoort ook allemaal bij maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hier zet Wiltec sterk op in, met de stellige overtuiging dat het waardevol is als een medewerker goed in zijn vel zit, energiek en fit is en waardering krijgt.
Vrouw met paars studieboek onder haar arm, HAN hogeschool logo.

Werken en leren gaan hand in hand

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ook kansen bieden aan medewerkers. Wiltec zet daarom in op ontwikkeling en zelfontplooiing. We faciliteren en stimuleren onze medewerkers in de breedste zin van het woord. Van online trainingen tot gecertificeerde opleidingen. Haal het beste uit jezelf!
Magazijn medewerkers bij WMS systeem artikelen inscannen en verpakken in dozen

Werk voor iedereen

Inclusief ondernemen betekent werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Als inclusieve werkgever benutten we de meerwaarde van diversiteit in onze organisatie en zorgen we ervoor dat medewerkers hun mogelijkheden en talenten optimaal kunnen benutten. Werk moet zijn voor iedereen.
Bovenaanzicht Wiltec pand met zonnepanelen

Milieuvriendelijke bedrijvigheid

Onze ambitie is niet mis. Energieneutraal, zero footprint… we willen zo duurzaam mogelijk ondernemen, met een zo minimaal mogelijke belasting voor het milieu. Om dat voor elkaar te krijgen, denken we continu na over waar en hoe we kunnen verduurzamen. Dit is voor ons logisch en vanzelfsprekend!
Twee fietskoeriers op een zwart groene bezorgfiets

Groener transporteren

Transporteren van goederen kan enorm milieubelastend zijn. Ook daar willen we bewuste keuzes maken. Daarom denken we continu na over hoe we ons transport kunnen verduurzamen, zodat CO2-uitstoot verminderd wordt.
De groene pluim logo en tekst

Groene Pluim

We willen waar mogelijk inspireren door het gewoon te doen, maar ook door te innoveren en met duurzame, vernieuwende oplossingen te komen, verder te denken dan producten, maar ook te kijken naar de impact van een totale keten. Wiltec ontving voor het duurzame beleid in 2021 de Groene Pluim.