Top
 
Contact

Nieuws

23 december 2016

Muziek verhoogt productiviteit én veiligheid

Nieuwe 3M Peltor WorkTunes Pro Headset biedt medewerkers bescherming én motivatie

Wie naar zijn favoriete muziek luistert, is productiever, gemotiveerder en heeft meer focus. Dat hebben tal van onderzoeken aangetoond. Meer focus betekent minder afleiding en dus meer veiligheid op de werkvloer. Dat is dus wat muziek met een mens en zijn werk kan doen. De nieuwe Peltor WorkTunes Pro van 3M combineert de voordelen van meer productiviteit en meer veiligheid. Daarnaast biedt de fonkelnieuwe headset nog een aantal voordelen ten opzichte van de voorgangers (Peltor XP Radio en Peltor FM Radio), zoals meer comfort, gebruiksgemak én een langere levensduur. Zo is de aanschaf snel terugverdiend!
Eigenlijk heb je er niet eens onderzoeken voor nodig. Iedereen kan zelf wel bedenken welke positieve effecten muziek heeft maar wat feiten op een rij is altijd fijn.

Muziek motiveert
Wie naar muziek luistert is sneller in staat om beelden, letters en cijfers te herkennen dan mensen die in stilte werken. Dat blijkt uit een studie die is gepubliceerd in Neuroscience of Behavior and Physiology. Als je niet lekker in je vel zit is dat niet bevorderlijk voor je productiviteit. Muziek kan helpen, want wat we allemaal weten is dat we blij worden als we naar ons eigen favoriete nummer luisteren. Wie blij en gemotiveerd is, werkt ook aanzienlijk productiever en creatiever.

Betere focus en minder afleiding
Er zijn altijd veel stoorzenders op de werkvloer. Als het geen lawaaierige machines en apparaten zijn, dan wel collega’s die met elkaar in overleg zijn. Of juist collega’s die vragen of je nog koffie of thee wil. Allemaal dingen die ervoor zorgen dat de focus verdwijnt en dat gedachten afdwalen. Een headset waarop een medewerker zijn eigen favoriete radiozender hoort of de playlist van zijn mobieltje kan afspelen, blokkeert elke afleiding en zorgt ervoor dat de medewerker gefocust blijft.

Meer focus is meer veiligheid
Focus zorgt niet alleen voor meer productiviteit maar ook voor meer veiligheid. Wie gefocust is, is geconcentreerder en alerter dan iemand die steeds wordt afgeleid.

Voordelen Peltor WorkTunes Pro
Het nieuwe paradepaardje van 3M zorgt met het voordeel van het beluisteren van muziek ook voor meer comfort, gemak en een langere levensduur.

Comfort en gemak
De Peltor WorkTunes Pro biedt optimale gehoorbescherming en geluidskwaliteit en heeft een geïntegreerde antenne waardoor de oorkap niet meer verstrikt kan raken. Door de stereo-ingang op de headset, is het mogelijk om een mobiele telefoon, een mp3-speler of andere externe geluidsdrager hierop aan te sluiten. Met één druk op de knop geeft het toegang tot je favoriete afspeellijsten, podcasts, audioboeken en oproepen. De digitale radio met automatisch zoeksysteem biedt de mogelijkheid om 5 voorkeurzenders te selecteren en de keuzemogelijkheid voor FM radio en AM/FM radio. Verder is de headset verkrijgbaar in twee varianten, met hoofdband en als helmbevestiging.

Levensduur
3M heeft deze gehoorkap Peltor WorkTunes Pro voorzien van een printplaat aan de buitenzijde. Dat voorkomt oxidatie door transpiratie en zorgt voor een langere levensduur. Kortom, de Peltor WorkTunes Pro heeft alles in zich om het werk te veraangenamen en daardoor ook te verbeteren.
Meer informatie over de Peltor WorkTunes pro vind je hier!

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 08.00 tot 12.00 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: