WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Drie blokjes, man met beschermende kleding wisselt filterwand, graco pomp

Wiltec levert vooruitgang met de juiste apparatuur en producten

Er zijn altijd zaken die slimmer, efficiënter of duurzamer kunnen. Gedreven door techniek dragen wij continu bij aan de vooruitgang van uw productieproces. Wij helpen u vooruit op het gebied van kostenbesparing, efficiëntie, continuïteit, kwaliteit, innovatie en veilig werken. Dat doen we door u te voorzien van de juiste apparatuur en producten.
Blokje met vlinder op een bloem en een blokje met een verfspuiter

Schone lucht van groot belang

Schone lucht is niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Bij een groot aantal industriële processen komt namelijk veel stof, dampen en (chemische) nevels vrij. Deze horen niet in het milieu of op gespoten producten terecht te komen of ingeademd te worden. Bij Wiltec is alle expertise verzameld om een antwoord te hebben op de meest uiteenlopend afzuig- en filtratievraagstukken.
Handspuitcabine met blauwe bespoten voorwerp

Handspuitcabines

Een handspuitcabine is door de beperkte afmetingen uitermate geschikt voor het incidenteel spuiten van kleine voorwerpen. De afzuiging vindt achter het werkstuk plaats waardoor de vervuilde lucht direct wordt afgezogen. In de cabine bevindt zich een draaikruis waarop het object kan worden geplaatst. Hierdoor kan het product moeiteloos aan alle zijden worden bewerkt.
Twee blokjes met afzuigwanden, één waar een verfspuiter verf verspuit

Afzuigwanden

Onze afzuigwanden zijn geschikt voor iedere industrie waar verfproducten, kitproducten of lijmproducten worden verspoten. De wanden zijn perfect inzetbaar daar waar hoge eisen gesteld worden aan de spuitkwaliteit, alsmede aan een optimale afzuiging van dampen en overspray, en aan een veilige werkomgeving.
Droogkast

Spuit- en droogcabines

De Wiltec spuit- en droogcabines voldoen aan de hoogste energie- en rendementsnormen. Op maat geconstrueerd, voorzien van slimme luchttoevoer, met verschillende verwarmingsopties, afzuiging, een frequentiegestuurde drukregeling en een variatie aan afzuigingsmogelijkheden met recirculatiesysteem voor tot wel 70% extra energiebesparing.
Afbeelding van mengkamer en mengtafel

Mengkamer

Niet alleen uw spuitcabine, maar ook de bijbehorende verfmengruimte of lakaanmaakruimte kunnen de specialisten van Wiltec naar uw wensen realiseren. Wij verzorgen de montage van de ruimte, de ventilatie en ook de volledige RVS-inrichting.
Filtratie met een spuiter, filtratie in filterkast en losse filter materialen

Filtratie

Efficiënter werken, meer productiecapaciteit, betere productkwaliteit, schone lucht, veilige werkomgeving en lager ziekteverzuim. De juiste filters zorgen voor een kwalitatief beter product én een gezonde werkomgeving. Bij Wiltec kunt u terecht voor de beste luchtfilters, verfvangfilters, stoffilters en luchtfilters.
Bekijk onze filters in de shop
Spuitcabine, monteur vervangt armaturen en losse foto van monteur

Wiltec neemt als ketenregisseur al het werk uit handen

Wilt u gebruikmaken van onze expertise of producten? Wiltec kan, als ketenregisseur in de spuiterij, u volledig ondersteunen. De specialisten van Wiltec begeleiden het project van begin tot einde. We inventariseren uw wensen, zorgen voor de juiste installatie en geven desgewenst trainingen zodat het optimale resultaat behaald wordt!
Wiltec monteur sleutelt aan Graco pomp

Onze specialisten

geven advies op maat

Zoekt u een oplossing op het gebied van luchtbehandeling in uw productieomgeving? Onze specialisten denken graag met u mee!
Wij helpen u graag vooruit!