Top
 

Klaar voor een uitdaging?

 

Op zoek naar een verantwoordelijke, zelfstandige baan in een veelzijdig, energiek, ambitieus en succesvol bedrijf?
Heb jij ook ambities en houd je van afwisseling en werken in een gezellig team?
Dan is werken bij Wiltec wat voor jou!

VACATURE OVERZICHT

Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Zodra er een passende functie is, word je hiervoor benaderd.

“Bij Wiltec hebben we de ambitie om de beste te zijn. In het leveren van topkwaliteit producten. In het delen van kennis én in het ontzorgen van onze klanten.”

GEZOND WERKEN BIJ WILTEC

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is één van de peilers van Wiltec. Onderdeel daarvan is het bevorderen van een gezonde en verantwoorde levensstijl van de medewerkers. Hier maakt Wiltec zich al jarenlang sterk voor. Zo krijgen medewerkers een aantrekkelijke korting op een fitnessabonnement bij Fitland, kunnen ze gebruikmaken van een collectieve ziektekostenverzekering en is er dagelijks vers fruit op elke werkplek. Bekijk ook ons MVO beleid. 

WerkenBijWiltec fitland
WerkenBijWiltec

Kansen
Wiltec heeft hoge verwachtingen van haar medewerkers. Om die hoge verwachtingen waar te kunnen maken hebben we onze medewerkers ook veel te bieden. Namelijk kansen. Kansen om jezelf te ontwikkelen, opleidingen te volgen en door te groeien.

Opleidingen en cursussen
Om te groeien en beter te worden biedt Wiltec een scala aan opleidingen en cursussen. Allereerst leidt Wiltec haar medewerkers intern vakgericht op. Daarnaast zijn er regelmatig externe opleidingen en cursussen om persoonlijke én functiegerichte ambities te verwezenlijken.

Management Development Programma
Wiltec is onlangs voor het vijfde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’. Onder meer dankzij het Management Development Programma; hierin worden jonge zogeheten high potentials in zes fases klaargestoomd voor een kaderfunctie. Een prachtige kans voor talentvolle medewerkers met een meer dan gemiddelde ambitie.

“Uitdagingen en een gezellig team, daar ga ik voor!”

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Online
Hallo,
hoe kunnen wij u helpen?