Top
 
Contact

Clients

Expertise en kennis

Naast het leveren van veiligheidsschoenen biedt Wiltec ook duurzame oplossingen voor het verpompen en doseren van lijmen. Hiermee biedt Wiltec een totaalpakket aan om haar klanten te ontzorgen.Als vooruitstrevende leverancier van veiligheidsschoenen biedt Wiltec samen met Elten nu de mogelijkheid om een persoonlijke veiligheidsschoen te ontwikkelen. Naast de keuze uit verschillende loopzolen en opties zoals met of zonder kruipneus, kan het uiterlijk van de schoen geheel naar wens worden gemaakt. U kiest zelf het materiaal en de kleuren. Bij de naadloze veiligheidsschoen van Elten gaat het nog een stapje verder: deze schoen kan zelfs worden voorzien van een unieke print in iedere gewenste (huis)stijl! Daarnaast biedt dit model veel comfort. Doordat de schoen volledig naar de natuurlijke vorm van de voet wordt gemaakt, zijn pijnlijke drukplaatsen en scheurende naden verleden tijd. Bovendien is dit naadloze model eenvoudig te reinigen. Kortom; vele voordelen én een professionele uitstraling in huisstijl!

Smurfit Kappa ontwikkelde haar eigen veiligheidsschoen met bedrijfslogo in samenwerking met Wiltec. Om haar medewerkers tegen het omzwikken van enkels te beschermen, koos Smurfit Kappa voor de optie Biomex Protection. Deze techniek van Elten stabiliseert en beschermt enkels, om blessures te voorkomen. Ondanks de stevigheid, zijn de schoenen toch flexibel en licht van gewicht. Wiltec is specialist in veiligheidsschoenen en de enige A+ verdeler van het volledige Elten assortiment in Nederland.

Naast het leveren van veiligheidsschoenen biedt Wiltec ook duurzame oplossingen voor het verpompen en doseren van lijmen. Hiermee biedt Wiltec een totaalpakket aan om haar klanten te ontzorgen.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: