Top
 
Contact

Clients

Sneller productieproces

Breman machinery logo

Breman Machinery is toeleverancier voor de offshore branche en levert aan de ‘grote jongens’. Zij produceren, spuiten en monteren diverse onderdelen voor olieplatformen, zoals kraanstukken. In de oude spuithal stroopte al het spuitwerk op en was er te weinig ruimte. Nu is er ruimte genoeg: de nieuwe spuithal is maar liefst 20×22 meter groot!
Jan van Dalfsen, spuiter, vertelt hoe het proces is gegaan: ‘Wij hebben veel invloed gehad op de inrichting van de nieuwe spuithal, dat is fijn. Met deze hal kunnen we alles in eigen beheer doen. We hoeven dus niets meer uit te besteden en het productieproces verloopt een stuk sneller.
Het is mooi om te zien wat zo’n investering allemaal oplevert. Waar de spuiters eerst handmatig verf moesten aanmengen en vele meters met een karretje moesten lopen om uiteindelijk te kunnen gaan spuiten, gaat dit nu een stuk gemakkelijker! De verfbunker zit nu tussen de twee spuitruimtes in. Als de vaten zijn gevuld, doet de installatie de rest! Bovendien staat de verfvoorraad nu overzichtelijk bij elkaar, waardoor we een kleinere voorraad kunnen aanhouden: nu zien we tenminste waar alles staat. Kortom: we kunnen sneller werken en hebben beter overzicht!’, aldus van Dalfsen.
Op één onderdeel gaan 3 tot 4 lagen lak. De spuiters bij Breman Machinery spuiten één laag per dag. De kleur is afhankelijk van de klant. Daarna gaat de kachel in de spuitruimte aan en kan alles goed drogen. Dat Breman niet gebonden is aan één merk verf is ook een voordeel: zo kunnen zij voor iedere toepassing en kleur het beste merk gebruiken. De samenwerking met Wiltec verliep goed: ‘Alles is keurig netjes en op tijd geleverd en de uitleg was helder!’, sluit Jan af.

Op bezoek bij
Breman Machinery: totaalleverancier voor de offshore
Lees het complete artikel “Op bezoek bij Breman Machinery”.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: