Top
 
Contact

Clients

Guts: Optimalisatie van bestelproces

Als installatiespecialist voor de retailbranche is men bij GUTS Installatietechniek van één zaak extra goed doordrongen; de klant is koning. Of het nu gaat om het ontwerp van een nieuwe W & E installatie, de aanleg van een brandveiligheidssysteem of om onderhoud en reparatie, elke dag opnieuw wordt alles op alles gezet om verwachtingen van klanten waar te maken. Als het moet 24 uur per dag, 7 dagen per week, in de hele Benelux.

Bij GUTS Installatietechniek denken ze graag verder. Dat blijkt vooral in de wijze waarop wordt meegedacht met opdrachtgevers naar slimme toepassingen en oplossingen. Het resultaat? Kostenbesparingen of een beter rendement voor opdrachtgever en klant.

Net zoals GUTS een betrouwbare toeleverancier is voor toonaangevende klanten, kiest ook GUTS voor partners die een bijdrage leveren aan de kwaliteit en reputatie van het bedrijf. Wiltec is voor GUTS dan ook een logische partner. Vanwege het aanbod aan een toprange aan gekwalificeerde en gecertificeerde filters en filteraccessoires, maar misschien nog wel meer dankzij de onderscheidende kennis en service. Zo heeft Wiltec bij GUTS Installatietechniek een zorgvuldige inventarisatie en procesanalyse uitgevoerd. Samen met de verantwoordelijken van Inkoop, Service & Onderhoud en Magazijnbeheer. Over de ideale omvang van een kernassortiment filters en filtermaterialen. Over bestelprocessen én over de daaruit voortvloeiende optimalisatie waarbij de juiste filters op het juiste tijdstip op de juiste plek worden geleverd. De daaropvolgende verbeteringsslag is overduidelijk een win-win voor GUTS en voor de klant van GUTS.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: