Top
 
Contact

Clients

Horeca-proof

Paridon

Wiltec heeft een innoverend product in haar assortiment dat dé oplossing is voor verschillende klanten. Zo ook voor het gerenommeerde technisch installatiebureau Paridon. Al 25 jaar is dit bedrijf de specialist in het installeren van ventilatiesystemen, airco- en koelinstallaties e.d. toegespitst op de horeca, met name discotheken en zaalbedrijven.

In veel van deze horecagelegenheden is de luchtbehandelingkast gesitueerd in een wat vochtigere ruimte. Het luchtfilter dat de lucht zuivert voor alle gasten is een klassiek filter met een kartonnen frame. Dit kartonnen frame is niet bestand tegen de vochtige omstandigheden, waardoor het filter kapot gaat. Het gevolg: de lucht wordt niet meer gezuiverd en de kans ontstaat dat het filter in de motor van het ventilatiesysteem wordt getrokken. Dit kan tot grote problemen leiden voor deze horecagelegenheden.

Paridon komt deze problemen vaak tegen, dit kost tijd en geld. Wiltec is op zoek gegaan naar een oplossing. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling en vervaardiging van een nieuw product: een cassettefilter met een uniek frame. Dit frame is waterafstotend en zal dus niet door vocht worden aangetast. Het frame dat van polypropyleen (PP) is gemaakt heeft nog meer unieke voordelen. PP is een vrijwel onbreekbaar plastic, heeft een hoge temperatuurbestendigheid en is goed bestand tegen chemische oplossingen en zuren. Verder is het materiaal bestendig tegen bacteriegroei en uitstekend te recyclen.

Door dit unieke en innovatieve product van Wiltec kan technisch installatiebureau Paridon haar klanten nóg beter bedienen. Met dit product bewijst Wiltec wederom succesvolle oplossingen te kunnen bieden voor haar klanten!

1 Z-line Cassette PP

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: