Top
 
Contact

Clients

Kracht lokale samenwerking

Area

Een lokale prestatie om trots op te zijn: daar zijn de Udense bedrijven PINX Design en Wiltec het over eens! Dankzij een goede samenwerking hebben zij het pand van wooncorporatie Area in Uden een compleet nieuwe en spectaculair frisse look gegeven. Als je binnenkomt, word je al meteen verblijd met het kleurrijke geheel en de perfecte afwerking. Mooie wanden, felle kleuren, kwalitatief en stijlvol meubilair; het kloppende samenspel maakt het af. Dit succes is voor de regio een mooi voorbeeld van lokale partijen die elkaar weten te vinden en een gouden combinatie vormen. Met als resultaat: een meer dan tevreden klant!

PINX Design heeft tijdens dit project laten zien wat zij in huis heeft op het gebied van interieurarchitectuur & bouwbegeleiding. Zij hebben het ontwerp uitgevoerd en het kleuradvies voor hun rekening genomen. Met prachtige kleuren en sfeerbeelden heeft PINX Design de nieuwe Area locatie echt een ‘eigen’ uitstraling gegeven. De interieurspecialisten van Wiltec vulden dit feilloos aan met kennis en oplossingen op het gebied van projectinrichting. Dankzij het brede totaalpakket konden zij kwalitatief hoogwaardig meubilair leveren, dat uitstekend bij de inrichting past en is afgestemd op de eisen van deze tijd aan een modern kantoor.

Area: ‘Door de goede samenwerking tussen Wiltec en onze binnenhuisarchitect, hebben wij totaal geen omkijken gehad naar de inrichting van ons nieuwe pand. Ook na oplevering van het meubilair is er uitstekende service geleverd met meerdere (uitgebreide) zitinstructies en het adviseren en aanbrengen van bijvoorbeeld kabelmanagement.’

Wooncorporatie Area verhuurt en beheert zo’n 8000 woningen in Uden, Veghel en de dorpen eromheen. De wortels en toekomst liggen in deze omgeving. Area wil dat mensen hier goed kunnen wonen, in bedrijvige steden, levendige dorpen en prettige wijken. Een woonomgeving waar het veilig voelt, in een buurt waar bewoners oog hebben voor elkaar. Samen laten zij wonen leven. Area baseert haar denk- en werkwijze op de kernwaarden Hartelijk, Verbindend en Uitdagend. Bij Area zijn ongeveer 100 medewerkers in dienst.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: