Top
 
Contact

Clients

Overzicht via Wiltec Online

Van Ginkel Groep - Wiltec

Van Ginkel Groep is gespecialiseerd in (mobiel) straalwerk, reinigen, metalliseren en coaten. Deze kernactiviteiten voert Van Ginkel Groep dagelijks onder alle weersomstandigheden uit op diverse (complexe) locaties en op haar eigen bedrijfsterrein. Veilig werken staat daarbij in een hoog vaandel, wat natuurlijk perfect aansluit bij de filosofie die Wiltec uitdraagt.

Wiltec is een logische partner voor Van Ginkel Groep door het brede assortiment en productkennis in gekwalificeerde cabineproducten en filtermaterialen voor in en rond de spuiterij, maar misschien nog wel meer dankzij de onderscheidende kennis en service. Dat uit zich in het meedenken voor nieuwe oplossingen en het gezamenlijk samenstellen van het juiste assortiment producten. Ook het onderhoud ten behoeve van industriële pompen is daarom bij Wiltec ondergebracht.

De organisatie maakt gebruik van Wiltec Online, een digitaal bestelsysteem dat hen een actueel en helder inzicht geeft in het totale verbruik en alle mogelijke managementinformatie omtrent verbruik en PBM’s.

Over Van Ginkel Groep
Van Ginkel Groep is voortgekomen uit Straal- en Spuitbedrijf Gebr. Van Ginkel, één van de oudste mobiele straalbedrijven van Nederland. Naast alle mogelijke vormen van straalwerk is Van Ginkel Groep gespecialiseerd in reinigen, metalliseren en coaten. De unieke Doorwerkvoorzieningen® die Van Ginkel Groep ontwikkeld heeft, zorgen ervoor dat werkzaamheden onder alle weersomstandigheden uitgevoerd kunnen worden. Wiltec is totaal leverancier voor van Ginkel Groep en trots voor hen te mogen werken.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: