Top
 
Contact

Clients

Van der Veldt Timmertechnieken

Retoucheren, repareren, kleine oppervlakken verven… het moet snel en gemakkelijk gaan. Niets is zo vervelend als een resultaat dat net niet is wat het moet zijn, of dat er veel tijd in schoonmaak gestoken moet worden. De nieuwe draagbare Graco Ultra Handheld maakt het allemaal een stuk makkelijker, zo blijkt uit de praktijk. Hiermee brengt u snel en eenvoudig lak of verf aan, zonder compromis in kwaliteit en gebruiksgemak.

De nieuwe Graco Ultra Handheld kan ingezet worden voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo wordt de Handheld niet alleen door schilders en stukadoors gebruikt, maar ook voor een variatie aan toepassingen in de industrie.

Van der Veldt Timmertechnieken uit Heemstede heeft de machine al even in gebruik voor het verspuiten van blanke lak op deuren en raam- en deurkozijnen. Er is bewust gekozen voor het gebruik van de nieuwe Graco Ultra Handheld vanwege het ultieme gebruiksgemak van deze draagbare apparatuur.

In de spuitcabine bij Van der Veldt wordt gewerkt met verschillende pompen voor het grote werk. Naast het gestandaardiseerde werk dat voorzien wordt van verf, moet er sporadisch ook blanke lak verspoten worden waarvoor van der Veldt de Handheld gebruikt.

De heer Van der Veldt, directeur van Van der Veldt Timmertechnieken, is enthousiast: “Normaal gesproken moet er een complete installatie opgestart worden, waarna er gespoten wordt. Hierdoor zit er materiaal in de pomp en de slangen waardoor er veel moet worden schoongemaakt. Met de Graco Ultra Handheld kan ik de beker vullen, het materiaal verspuiten en de machine wegzetten en naar wens weer gebruiken. Het gebruiksgemak is een enorm voordeel, aangezien we de bekers kunnen hergebruiken en spoelen kost nagenoeg geen tijd.”

Ook over het resultaat, de snelheid en de mogelijkheden waarmee gewerkt kan worden is de heer Van der Veldt te spreken. “Het is indrukwekkend dat je met zo’n kleine machine zo snel kunt werken. Daarnaast geeft de Ultra Handheld in combinatie met de FFLP spuittips een zeer mooi spuitbeeld, wat een goed resultaat oplevert.’’

Ultra met snoer

Ultra met accu

UltraMAX met accu

De voordelen van de professionele nieuwe Graco Handheld Airless Ultra spuitapparatuur:

  • Een perfecte afwerking
    Ideaal om oppervlakten tot 50m² hoogwaardig te kunnen spuiten
  • Ultieme mobiliteit
    Een revolutie in uw manier van werken. Kleine projecten die vroeger uren kostten, klaar u    nu in enkele minuten. Dankzij het flexliner vacuümsysteem kunt u 360° spuiten.
  • Klaar om te spuiten in enkele seconden
    Spuit de meeste lakken en verven zonder verdunning in één dekkende laag.

Meer informatie vindt u hier!

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: