Top
 
Contact

Clients

Op bezoek bij… Van Dijk Heavy Equipment

Van Dijk Heavy Equipment

Twee spuit-/droogcabines van 18 x 6 x 6 meter, die vind je niet bij ieder bedrijf. Bij Van Dijk Heavy Equipment B.V. in Deurne weten ze deze ruimtes echter zeer goed te benutten. Deze specialist houdt zich namelijk bezig met het importeren, repareren/reviseren, stralen/spuiten en exporteren van grondverzetmachines over de hele wereld. En dat dit goed moet gebeuren, mag duidelijk zijn.

Eind 2015 startte Van Dijk in een nieuw bedrijfspand. Een mooie kans om alles helemaal naar wens in te richten! Mark Coolen, Operations manager, vertelt wat daar allemaal bij kwam kijken. “Voor het nieuwe pand hadden we compleet nieuwe spuit- en droogcabines nodig. De machines die wij spuiten zijn enorm groot. Vandaar ook de afmeting van de cabine. Bij het inkooptraject adviseerde Wiltec ons om voor een diagonale afzuiging te kiezen. Hier waren wij erg enthousiast over. En nog steeds! Want in de praktijk werkt dit super. Met de nieuwe spuitcabines merken wij duidelijk een kostenbesparing, de mannen kunnen sneller en efficiënter werken én we voldoen aan alle normeringen en de Arbo wetgeving.

Wiltec is al jaren onze leverancier voor spuitapparatuur en verricht diensten voor ons zoals keuringen, onderhoud en reparatie. Tevens is Wiltec, na oplevering van de nieuwe spuitcabines, onze vaste leverancier geworden van alle non-paint verbruiksartikelen voor onze spuiterij. De reden is simpel: een goede prijs/kwaliteit verhouding en een breed scala aan producten, geleverd vanuit 1 adres.”

Maar het gaat verder dan dat. Mark vertelt: “Wij zijn tevreden over de service en producten van Wiltec. Vaste contactpersonen maken het contact persoonlijk en zorgen ervoor dat er geen kostbare tijd verloren gaat. Het grote assortiment en de diversiteit aan leverbare artikelen heeft een grote rol gespeeld in de keuze voor Wiltec als vaste non-paint leverancier. Het service niveau is goed, tijdens de eerste weken na inbedrijfstelling van de nieuwe spuitcabines hebben we wat kleine storingen gehad, die na één telefoontje direct opgelost werden. Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst en om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn!”

Meer informatie en projectfoto’s vind je hier!

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: