Top
 
Contact

Clients

Faymonville Büllingen België

Samen met Wiltec ‘to the max’

Bij aankomst is het meteen duidelijk wat Faymonville doet: op de grote banner tegen het pand schittert een enorme trailer die niet te vergelijken is met standaard maten. Hier bouwt Faymonville opleggers voor speciaal transport. En dan hebben we het niet over opleggers voor een paar duizend kilo, nee dan hebben we het over opleggers met laadvermogens tot wel meer dan 1.000 ton! Deze zwaargewichten gaan de hele wereld over naar wel 60 verschillende landen, waaronder Amerika, Rusland en Brazilië. Guy Fickers, technisch directeur, vertelt ons wat belangrijk is voor het bedrijf en hoe ze samen met Wiltec verder willen groeien.

“Faymonville is gestart als familiebedrijf. Door de jaren heen zijn we steeds verder uitgegroeid, waardoor we nu bedrijven hebben in België, Luxemburg en Polen. Op dit moment zijn we bezig met het bouwen van een nieuw service filiaal in Rusland. Met inmiddels 570 medewerkers is ons bedrijf één van de grootste aanbieders ter wereld op het gebied van speciaal transport. Wij bieden oplossingen en systemen voor alle soorten vervoer. Wij verzorgen het complete proces: van het ontwerp tot de productie en van het leveren tot het trainen van personeel. We hebben zelfs een verhuurbedrijf van trailers en trucks in Vlaanderen en een eigen 24 uur service voor snelle oplossingen”, vertelt Fickers.

“Faymonville wil voorop blijven lopen en samen met Wiltec maximale kwaliteit bieden!”

Faymonville is al jaren bekend met het verwerken van 2K lakken. Om ook bij de lakkeuze en lakverwerking absoluut voorop te blijven lopen, verlangde men dat de oppervlaktebehandeling nog verder geoptimaliseerd werd. Zo was het een wens om ook 2K zinkprimer in de productieprocessen te gaan verwerken: dit zorgt voor een nóg betere bescherming van de carrosserieën, wat resulteert in een nog duurzamer en kwalitatief hoogwaardiger eindproduct. De verwerking van 2K zinkprimer vraagt om specifieke en op maat gemaakte applicatiesystemen. Tijdens vele driehoeksgesprekken tussen Faymonville, lakleverancier PPG Industries en Wiltec, zijn de wensen en eisen besproken. Het resultaat: 12 Graco Promix 2KE installaties met coriolismeters op de diverse productielocaties van Faymonville.

Naast de juiste kwaliteit van lak- en applicatieapparatuur, vindt Fickers een pro-actieve partner erg belangrijk: “De klant staat bij Faymonville altijd centraal. Daarom zoeken wij een partner waarbij dat ook zo is. Wij verwachten van partners dat ze flexibel zijn, efficiënt meedenken en kennis en ervaring delen. Bovendien moeten zij meekunnen in onze groeiambities en ons in dat proces optimaal adviseren. Wiltec is zo’n partner die continu bezig is met innovaties en echt betrokken is, dat merk je. Faymonville wil voorop blijven lopen en samen met Wiltec maximale kwaliteit blijven bieden. Samen ‘to the MAX’!”

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: