Top
 
Contact

Nieuws

1 augustus 2019

Jacks Coffee & Tea B.V. en Delo B.V. slaan handen ineen

Delo, onderdeel van Wiltec, neemt per 1 augustus 2019 de activiteiten van Jacks Coffee & Tea B.V. uit Schijndel over. Jacks Coffee & Tea was al enige tijd op zoek naar een sterke partner in de regio. Door de groei van de afgelopen jaren, was er steeds meer behoefte aan een organisatie die Jacks met name zou versterken met een breder assortiment en een goede logistieke- en administratieve ondersteuning. In Delo, heeft Jacks deze partij gevonden.

Voor Delo geldt dat, na de overnames van Derijks in Oss en Hapek in Uden, zij haar koffiespecialisme nog verder wilde ontwikkelen. Het team van Jacks is daarom zeer welkom, aldus directeur Haro den Tuinder. Zo wordt de service- en onderhoudsdienst van Delo verder uitgebreid en wordt het team baristas en koffieadviseurs verder versterkt.

Jacks Coffee is specialist op het gebied van koffieconcepten. Met een breed pakket A-merk koffiemelanges en -machines, waaronder verschillende fairtrade producten, is Jacks Coffee een betrokken regionale leverancier voor al haar klanten. Voormalig mede-eigenaar Nard van Geel, die zelf ook overstapt naar Delo: ‘Met deze stap kunnen we nog meer toegevoegde waarde leveren aan onze klanten en een breder assortiment producten bieden. Daarnaast is de overname voor mij persoonlijk een mooie kans om de opgedane kennis en ervaring te gaan delen met een sterk en professioneel team. Ik merk nu al dat we elkaar écht aanvullen’.

De activiteiten van Jacks Coffee worden ondergebracht bij Delo in Uden. Voor klanten verandert er vrijwel niets, zij profiteren vooral van extra voordelen: de klanten van Jacks Coffee kunnen gebruik maken van deskundige aanspreekpunten, een handige webshop met persoonlijk account en een nog uitgebreider producten- en dienstenpakket. De accountmanagers en specialisten van Delo zijn goed vertegenwoordigd in Schijndel, Boxtel en omgeving, waardoor een lokaal aanspreekpunt geborgd is.

De uitbreiding van Delo komt op een goed moment. ‘We willen graag meer betekenen voor onze klanten, die van ons verwachten dat we ze steeds verder ontzorgen op facilitair gebied. De combinatie met onze overige producten, zoals kantoorartikelen en facilitaire producten, is erg logisch. Klanten hebben één aanspreekpunt en wij zorgen ervoor dat alles werkt en beschikbaar is’ , aldus Haro den Tuinder, directeur van Delo.

Delo B.V. is specialist op het gebied van koffie en koffiemachines, kantoorartikelen, -inrichting en -machines. Delo is onderdeel van de Wiltec Organisatie, welke in de loop der jaren is uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde leveranciers van onder andere persoonlijke beschermingsmiddelen, beroepskleding en facilitaire producten in de Benelux. In totaal biedt de Wiltec Groep werk aan ruim 380 mensen en boekte de onderneming in 2018 een omzet van ca. € 85 miljoen. Sinds 2012 verkreeg de organisatie jaarlijks de erkenning Best Managed Company van Deloitte en in 2017 won Delo de prijs ‘Beste Kantoorvakhandel van Nederland’.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 21.00 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: