Top
 
Contact

Hurks – Een eigentijdse uitstraling

Wiltec heeft voor Hurks een pakket op maat ontworpen, met daarin de gewenste uitstraling en benodigde functionaliteiten. In dit pakket komt heel duidelijk de eigentijdse uitstraling van een modern bouwbedrijf als Hurks naar voren. Bovendien hebben de medewerkers comfortabele en praktische kledingstukken waar zij iedere dag vol trots en met veel plezier in werken!

Hurks over Wiltec:
“Wiltec is voor ons niet alleen een leverancier, maar een partner met een full service pakket. Zo merken we steeds vaker dat Wiltec ook als kenniscentrum fungeert. De specialisten brengen ons direct op de hoogte van productontwikkelingen. Daarbij blijft Wiltec continu proactief meedenken over verbetermogelijkheden. Daar hebben we echt wat aan.”

Over Hurks
Al bijna 100 jaar geeft Hurks als familiebedrijf vorm aan de ambities van haar opdrachtgevers. Het bedrijf ontwikkelt, bouwt en onderhoudt ruimtes waar mensen comfortabel kunnen wonen, werken, winkelen en recreëren.

De kracht van Corporate Wear!

U bent trots op uw bedrijf. U wilt uitstralen wie u bent en waar u voor staat. Bedrijfskleding draagt bij aan het uitdragen van deze ‘corporate identity’. Wiltec biedt daarom nu ook op maat gesneden bedrijfskleding, met oog voor detail.

Denkt u hierbij aan de keuze van de stof, de kleuren en de stijl. Frisse, stijlvolle en functionele kledinglijnen zijn het resultaat. Kleding, waarmee uw medewerkers uitdragen waar uw bedrijf voor staat. Kleding die met plezier wordt gedragen, door het comfort, de kwaliteit en de uitstraling.

Elke huisstijl is uniek. Het doorvoeren van de huisstijl in uw beroepskleding hangt sterk samen met uw gewenste identiteit. Dit kan variëren van uitbundige logo’s, tot ingetogen, subtiele details in stoffen en de afwerking. Voor elke wens heeft Wiltec een gepaste vertaling naar beroepskleding. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt!

Voordelen:

  • speciaal voor u ontworpen kledinglijn, die voldoet aan alle eisen
  • goede en betrouwbare levertijden
  • kwaliteitsgarantie en een flexibele productie
  • kleinere series en kleine (na-)producties mogelijk
  • snel en eenvoudig bestellen met Wiltec online
  • per persoon verpakken en verzenden

Wiltec is specialist op het gebied van beroepskleding en biedt een uitgebreid pakket corporate identity kleding en een emblemen- en borduurservice. Bewezen in de praktijk en getest door professionals.

Brochure   Bekijk hier de brochure! 

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06-54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 08.00 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: