Top
 

Hogedrukreinigers

Voor een goede bewerking van oppervlakken is het belangrijk dat ze eerst goed gereinigd en voorbereid worden. Vuil, sporen en vlekken moeten worden verwijderd. Wiltec heeft hiervoor een breed assortiment hogedrukreinigers van Graco. Zowel elektrische hogedrukreinigers als hogedrukreinigers met benzineaandrijving. En zelfs pneumatische hogedrukreinigers voor zware reiniging en onderhoud (industriële en hygiënische toepassingen), ideaal voor extreme omgevingen en omstandigheden, zoals boorplatformen.

 

Zandstralen

Voor het aanbrengen van een nieuwe coating moeten sommige oppervlakken extra grondig worden gereinigd. Dan zijn de zandstraalsets en Vapor Abrasive-straaloplossingen van Grace een uitstekende optie. Een stroom van nat schurend materiaal, zoals zand of vermalen glas, wordt met veel kracht en onder hoge druk tegen het oppervlak gespoten om bijvoorbeeld roest of oude coatings te verwijderen, zodat de nieuwe coating zich goed aan het oppervlak kan hechten.

 

> TERUG NAAR HET OVERZICHT

aqaumax elektrische hogedrukreiniger

Aqaumax
elektrische hogedrukreiniger

G-force hogedrukreiniger met benzineaandrijving

G-Force II
hogedrukreiniger met benzineaandrijving

hydraClean luchtgedreven hogedrukreiniger 2

HydraClean
luchtgedreven hogedrukreiniger

ecoguip vapor abresive-straalapparatuur 2

Ecoquip
Vapor Abrasive-straalapparatuur

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: