Top
 

Spuiten? Pompen? Doseren? Verspuiten?

 

 

Wiltec is uw partner met Graco apparatuur!

Het verwerken van vloeistoffen is één van de specialiteiten van Wiltec. Alle spuitapparatuur en doseerapparatuur (voor verf, lijm en kit) van Graco heeft Wiltec in het assortiment. Alles wat je maar kunt bedenken voor het verwerken van vloeistoffen, is bij Wiltec verkrijgbaar. Omdat vloeistoffen deeltjes kunnen bevatten, soms gevoelig zijn voor temperatuurverschillen of druk, en waterig of juist dik en stroperig kunnen zijn, is kwaliteit en nauwkeurigheid van de apparatuur essentieel.

 

Of het nu gaat om het aanbrengen van verven en coatings op constructies, muren, meubels, auto’s, boten, treinen en vliegtuigen, het aanbrengen van lijnen en markeringen op wegen en sportvelden, het spuiten van schuimisolatie, chemicaliën verpompen van A naar B, het reinigen met hoge druk of de verwerking van voedsel en cosmetica, Graco heeft hiervoor de beste apparatuur.

 

Wilt u weten welke Graco oplossing het beste aansluit bij uw toepassing?

Mengen
De twee- en driecomponentenoplossingen van Graco mengen materialen als schuimisolatie, roest- en brandwerende coatings en materialen voor industriële afwerking. Manueel én automatisch. En voor de algemene afwerking van metaal, hout en kunststof. U bent verzekerd van een perfecte verf- of vernislaag.

 

Doseren
Nauwkeurigheid is de kern bij doseren. Of je nu 0,04 cc per shot met een snelheid van 50 shots per minuut doseert of 120 liter per minuut verpompt. En omdat vloeistoffen duur kunnen zijn, zorgt de apparatuur van Graco ervoor dat er niets verspild wordt.

 

Verspuiten
Bij het verspuiten van decoratieve of industriële coatings zijn een constant doorstroomvolume, een juiste druk en topkwaliteit spuitpistool en spuittip onontbeerlijk voor een perfecte afwerking. De spuitapparatuur van Graco is bovendien snel, comfortabel en veilig.

 

Assortiment

U komt dagelijks in contact met de technologieën van Graco! Bekijk hieronder de verschillende toepassingen waarbij de technologieën van Graco wordt ingezet.

 

Liever direct ons aanbod zien? Bekijk dan ons assortiment in onze shop!

HOGEDRUKREINIGERS
Protective-Heavy-duty-coating-300x160
Verlijmen en afdichten
Automatische smering - Wiltec
VERPOMPEN EN CIRCULATIE
COMPOSIETPRODUCTIE

Wilt u meer informatie?

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op. Wilt u liever direct een specialist spreken, bel dan naar 0413 – 24 44 44.

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoon

Opmerkingen:

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.
Ja, ik schrijf me in voor de nieuwsbrief!

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: