Top
 
Contact

Nieuws

23 december 2016

Gehoorbescherming en toch horen wat je moet horen

Nieuwe Peltor ProTac III Headset van 3M zorgt voor optimaal omgevingsbewustzijn

Belangrijke signalen kunnen horen is een vereiste in gevaarlijke werkomgevingen. De nieuwe Peltor ProTac III Headset heeft het allemaal in zich. Een headset die de oren beschermt tegen lawaai en gehoorschade, en tegelijkertijd omgevingsgeluiden toelaat. Onmisbaar op lawaaierige werkplekken. Medewerkers kunnen met deze headset in luidruchtige omgevingen communiceren met hun collega’s zonder de gehoorbescherming af te hoeven nemen. Ook alarmsignalen of signalen van achteruitrijdende voertuigen zijn gewoon te horen.
Omgevingsgeluiden worden door de gehoorkap Peltor ProTac III versterkt via twee microfoontjes aan de buitenzijde. Plotselinge, harde of scherpe geluiden worden meteen gedempt tot een niveau onder 82 dB om het gehoor te beschermen tegen mogelijk schadelijke geluidsniveaus. Stereo feedback zorgt dat de drager optimaal hoort en beter kan bepalen uit welke richting alarmen, waarschuwingen en achteruitrijdende voertuigen komen. Daarmee draagt de gehoorbescherming Peltor ProTac III wezenlijk bij aan de veiligheid op de werkvloer.

Voordelen op een rij van de ProTac III:

1. Comfort en gemak
De ProTac III is een geluiddempende gehoorbescherming en geeft de drager de mogelijkheid om normaal en verstaanbaar te blijven communiceren. Zo biedt de headset een niveauafhankelijke functie voor omgevingsgeluid, die kan worden gebruikt in luidruchtige omgevingen. Het geluid kan, in vijf volume-niveaus, worden versterkt of tot een gewenst lager niveau gedempt worden zonder het gehoor te beschadigen. Daarnaast heeft het een stereo-ingang aansluiting voor externe toestellen, zoals mobiele telefoon, two-way radio of Ipod.
Voor meer comfort is er gekozen voor een hoofdband met staaldraad wat zorgt voor een constante druk. Voor de oorschelpen is een hygiënische beschermhoes beschikbaar en de oorkussens zijn vervangbaar.

2. Lange levensduur
De Peltor ProTac III headset heeft een automatische uitschakelfunctie om de batterijen te sparen. De headset schakelt automatisch uit na 4 uur, als er in de tussentijd geen functie wordt gebruikt. Er volgt een waarschuwingssignaal als de batterijen (2xAA) bijna leeg zijn. Verder heeft 3M de elektronica bij de gehoorkap Peltor ProTac III aan het buitenste deel van de schelp bevestigd, om corrosie door zweet te voorkomen. Dat geeft het apparaat een langere levensduur.

3. Versies
De gehoorbescherming ProTac III is te verkrijgen met hoofdband of met een helmbevestiging. Er is keuze tussen twee verschillende schelpmaten; met een hogere demping en met een lagere demping.

Meer informatie over de Peltor ProTac III Headset vind je hier!

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06 54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 08.00 tot 12.00 uur
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06 54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: