WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Filterwisselweken Wiltec
Afbeelding van de FilterWisselWeken folder

Onze befaamde Filter Wissel Weken zijn van start!

Dat betekent de allerbeste filters, tegen scherpe prijzen en met mooie gifts. Benieuwd welke filters tijdens de Filter Wissel Weken in de aanbieding zijn?
Diverse filters

Onze voordeeltoppers!

Bestelt u nu uw filters? Dan heeft u ze op tijd binnen voor het grootonderhoud rondom de bouwvak en voorkomt u onnodige productiestilstand. Bestelt u uw filters online? Dan krijgt u (bij een minimale besteding va. € 100,-) ook nog eens € 25,- korting op uw volgende bestelling.
Xiaomi Smart band pro

GRATIS activity tracker t.w.v. € 35,-

Bestelt u tijdens de Filter Wissel Weken voor € 1.000,- of meer aan filters? Dan krijgt u de Xiaomi Smart Band Pro cadeau! Deze activity tracker houdt al uw activiteiten bij. Het waterbestendige horloge monitort onder meer uw beweging, hartslag en slaapritme en helpt u fit en vitaal te blijven.
Een blauwe softshell jas

GRATIS softshell jas t.w.v. € 170,-

Bestelt u tijdens de Filter Wissel Weken voor € 1.750,- of meer aan filters? Dan krijgt u een softshell jas cadeau! Zo werkt u het gehele jaar door warm en comfortabel! De jas is winddicht, ademend en waterafstotend, zodat u ongeacht het weer optimaal kunt presteren.
Illustratie van een cadeau met strik

Bestel uw filters online!

Bestel uw filters in onze webshop en ontvang eenmalig € 25,- korting op uw volgende online bestelling! Log in voor uw persoonlijke prijzen, krijg toegang tot uw bestelgeschiedenis en facturen, krijg inzicht in actuele voorraden en plaats eenvoudig een herhaalbestelling. U ontvangt de code in de mail bij besteding van minimaal €100,- aan filters.
Met het juiste filter werkt u slimmer, veiliger en duurzamer.

Met de juiste filter werkt u slimmer, veiliger en duurzamer!

Een goed filter zorgt voor een continu perfecte luchtstroom; door de lage weerstand kan uw energieverbruik flink gereduceerd worden. Naast lagere energiekosten zorgen onze filters ook voor een optimaal eindresultaat, hogere opvangkwaliteit én langere standtijden. Zo werkt u slimmer, veiliger én duurzamer!
Afbeelding van een boxfilter en filterrol, de duurzame keuze.

Ook voor filters is een duurzamer alternatief

Veilig en maatschappelijk verantwoord werken in uw spuiterij? Dat kan met onze duurzame alternatieven! In het verleden kozen professionals in de spuitindustrie vaak voor paintstop- of vouwkartonfilters. Maar ook in de spuiterij wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Daarom gaat de voorkeur steeds vaker uit naar duurzame alternatieven, zoals de verfvangfilters van Columbus en de Wiltec ZeroGlass paintstop.
Vertegenwoordiger met filter in zijn handen

Onze specialisten

geven advies op maat

Benieuwd welke besparing het juiste filter u kan opleveren? Onze specialisten denken graag met u mee.
Bel 0413-24 44 44
Neem contact op