WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Filterwisselweken Wiltec
Diverse filters

Onze befaamde Filter Wissel Weken zijn van start

Dat betekent de allerbeste filters, tegen scherpe prijzen en met mooie gifts. Bestelt u uw filters online? Gebruik dan de kortingscode FWW2023 bij uw bestelling. Dan krijgt u (bij een minimale besteding van €100,-) ook nog eens direct eenmalig €25,- korting!
Rituals pakket

GRATIS Rituals pakket t.w.v. €45

Bestelt u tijdens de Filter Wissel Weken voor €1.000,- of meer aan filters? Dan krijgt u een Rituals pakket cadeau! Verwen met dit ontspannende cadeau uzelf, uw medewerker, een bekende of uw partner. Ideaal voor de komende feestdagen.
JBL Tune 230NC oordopjes

GRATIS JBL Tune 230NC oordopjes t.w.v. €70,-

Bestelt u voor €1.750,- of meer aan filters? Dan krijgt u JBL Tune 230NC Wireless oordopjes cadeau! Met deze oordopjes voert u gemakkelijk telefoongesprekken én geniet u van uw favoriete muziek. Ze zijn waterbestendig, waardoor u ze ook kunt gebruiken bij het sporten.
Opsomming met voordelen van de Wiltec Webshop

Nog geen account? Maak nu een account aan!

Bestel uw filters in onze webshop en ontvang direct eenmalig €25,- korting! (De actie geldt bij een besteding van minimaal € 100,- aan filters.) Nog geen account? Registreer eenvoudig en snel een eigen Wiltec account en profiteer van vele voordelen.
Met het juiste filter werkt u slimmer, veiliger en duurzamer.

Met de juiste filter werkt u slimmer, veiliger en duurzamer!

Een goed filter zorgt voor een continu perfecte luchtstroom; door de lage weerstand kan uw energieverbruik flink gereduceerd worden. Naast lagere energiekosten zorgen onze filters ook voor een optimaal eindresultaat, hogere opvangkwaliteit én langere standtijden. Zo werkt u slimmer, veiliger én duurzamer!
Filterwand bij van Halteren

Van Halteren spuit duurzamer door ZeroGlass paintstop

Een paintstop die eenvoudig te wisselen is, langer meegaat en duurzamer is geproduceerd; dat klonk Van Halteren Technologies als muziek in de oren. Door over te stappen van de gangbare paintstop naar de Wiltec ZeroGlass paintstop spuit het bedrijf duurzamer en besparen zij kosten door zelf de filters te vervangen.
Vertegenwoordiger met filter in zijn handen

Onze specialisten

geven advies op maat

Benieuwd welke besparing het juiste filter u kan opleveren? Onze specialisten denken graag met u mee.
Bel 0413-24 44 44
Neem contact op