WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Filterwisselweken Wiltec
Diverse filters

Onze befaamde Filter Wissel Weken zijn van start

De Filter Wissel Weken zijn begonnen! Dat betekent de allerbeste filters, tegen scherpe prijzen en met mooie gifts. Bij bestellingen van filters vanaf €1.000,- krijgt u van ons een EK voetbal cadeau en bij bestellingen van filters vanaf €1.750,- een EK voetbalshirt! Zo bent u helemaal klaar voor het EK voetbal in Duitsland.
EK voetbal

Adidas EK 2024 voetbal t.w.v. €30,-

Speel net als uw favoriete Europese voetbalsterren met deze gave Adidas EK 2024 voetbal! Als u tijdens de Filter Wissel Weken voor € 1.000,- of meer aan filters bestelt, krijgt u deze EK 2024 voetbal (t.w.v. €30,-) cadeau!
Oranje t-shirt

EK voetbalshirt t.w.v. €90,-

Laat met het EK voetbalshirt zien dat u achter de voetballers van uw land staat! Als u tijdens de Filter Wissel Weken voor € 1.750,- of meer aan filters bestelt, krijgt u een EK voetbalshirt (t.w.v. €90,-) cadeau!
Opsomming met voordelen van de Wiltec Webshop

Nog geen account? Maak nu een account aan!

Wist u dat u uw filters ook heel gemakkelijk online kunt bestellen? Dit kan op elk gewenst moment, wanneer het u uitkomt. Registreer eenvoudig en snel een eigen Wiltec account en profiteer van vele voordelen. Zo heeft u alle facturen in één overzicht, inzicht in uw eigen prijzen, overzichtelijke bestelstatusinformatie en toegang tot uw bestelgeschiedenis. Ook kunt u uw eigen bestellijsten beheren en kunt u eenvoudig en snel herhaalbestellingen plaatsen
Met het juiste filter werkt u slimmer, veiliger en duurzamer.

Met de juiste filter werkt u slimmer, veiliger en duurzamer!

Een goed filter zorgt voor een continu perfecte luchtstroom; door de lage weerstand kan uw energieverbruik flink gereduceerd worden. Naast lagere energiekosten zorgen onze filters ook voor een optimaal eindresultaat, hogere opvangkwaliteit én langere standtijden. Zo werkt u slimmer, veiliger én duurzamer!
Filterwand bij van Halteren

Van Halteren spuit duurzamer door ZeroGlass paintstop

Een paintstop die eenvoudig te wisselen is, langer meegaat en duurzamer is geproduceerd; dat klonk Van Halteren Technologies als muziek in de oren. Door over te stappen van de gangbare paintstop naar de Wiltec ZeroGlass paintstop spuit het bedrijf duurzamer en besparen zij kosten door zelf de filters te vervangen.
Vertegenwoordiger met filter in zijn handen

Onze specialisten

geven advies op maat

Benieuwd welke besparing het juiste filter u kan opleveren? Onze specialisten denken graag met u mee.
Bel 0413-24 44 44
Neem contact op