Top
 

Kennis en tips

U bent op zoek naar?

 
 

FAQ

Veel gestelde vragen over SCHUUR- EN POLIJSTMATERIALEN
1) Ik heb veel last van stofontwikkeling tijdens het schuren, hoe kan ik dit verminderen?

Schuren is het afnemen van materiaal. Wanneer dit vrijgekomen materiaal ( stof) niet correct wordt afgezogen gaat dit rond dwarrelen in de ruimte. Dit kan teruggedrongen worden door het stof bij de bron af te zuigen. Wiltec biedt hiervoor een perfecte oplossing in de vorm van een uniek en gepatenteerd systeem dat het mogelijk maakt om nagenoeg stofvrij te schuren: Norton Multi-Air.

2) Ik heb momenteel veel last van schuurkrassen, hoe kan ik dit verminderen/verhelpen?

Tijdens het schuren ontstaan krassen, u bent immers aan het schuren. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er krassen zichtbaar blijven wanneer u klaar bent met de afwerking.
Deze krassen worden veroorzaakt door afwijkingen in de korrels. Deze afwijking heeft veel te maken met de kwaliteit van de korrel, de verlijming en de drager van de schijf. Kwalitatief hogere schijven geven bij juist gebruik dan ook minder kans op schuurkrassen en geven kwalitatief een beter (egaler) resultaat.

3) Ik heb een schuurprobleem, kunnen jullie me hierbij helpen?

Uiteraard kunnen wij u hierbij helpen. Wiltec beschikt over een team van interne specialisten die u graag verder helpen. Komen we er telefonisch niet uit, dan brengen we u graag een bezoek om uw applicatie te bekijken en u geheel vrijblijvend te adviseren op het gebied van schuurmaterialen. Mochten we er niet direct uit komen, dan is het mogelijk om -dankzij de nauwe samenwerking met Wiltec- de producenten de specialisten van Saint-Gobain, Dynabrade en Starcke in te schakelen. We kunnen u dus altijd een passende oplossing bieden!

4) Ik heb gelezen over verschillende kwaliteiten, welke kwaliteit kan ik het beste inzetten?

Uiteraard zit er verschil tussen de verschillende kwaliteiten. Welke kwaliteit u het beste in kunt zetten, is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het te schuren materiaal en het gewenste eindresultaat. Laat u hierover informeren door onze specialisten.

Tips & downloads!

Tips, downloads & video's over SCHUUR- EN POLIJSTMATERIALEN

Wiltec Tips

Wiltec Tips is hét magazine voor de professionele spuiter!

Read more

Spuiterij Catalogus

Bekijk hier de nieuwe spuiterij catalogus!

Read more

Dynabrade stofzuiger

video

Deze krachtige, industriële stofzuiger is speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met schuurmachines. Stofvrij werken was nog nooit zo eenvoudig! Stofdeeltjes in vers gespoten lak is funest. Iedere spuiter heeft dan ook veel belang bij een stofvrije werkomgeving. De nieuwe Dynabrade Raptor Vac stofzuiger zorgt hier probleemloos voor! Deze krachtige, industriële stofzuiger is speciaal ontwikkeld […]

Bekijk de video

Norton Schuurschijven

video

Bekijk de hoge kwaliteit van Norton.

Bekijk de video

Stofvrij werken

Icoon-whitepaper 5

Wie denkt dat stofvrij werken nog steeds...

Read more

Norton catalogus

brochure

Schuurmaterialen en accessoires.

Bekijk de catalogus

Norton Multi-Air schuurschijven

Tip

Verzeker uzelf dat u het maximale..

Read more

Norton controlepoeder

Tip

Door Norton controlepoeder te...

Read more

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: