Top
 

Kennis en tips

U bent op zoek naar?

 
 

FAQ

Veel gestelde vragen over BEDRIJFSKLEDING
1) Ik draag altijd jeansmaat 34, welke maat overall heb ik nodig?

Wij kunnen aangeven welke maat u ongeveer nodig heeft, maar wij adviseren u om kledingstukken altijd vooraf te passen. Veel merken gebruiken namelijk verschillende pasvormen en maatschema's. Zo weet u zeker dat de kleding comfortabel draagt en voor een representatieve uitstraling zorgt. Wiltec heeft een eigen passervice en komt graag bij u op locatie voor het aanmeten van kleding.

2) Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn kleding lang meegaat?

Zorg er altijd voor dat de onderhoud- en wasvoorschriften goed worden gevolgd, dit heeft een positief effect op de levensduur. Deze voorschriften vindt u in het kledingstuk.

3) Ik wil een unieke uitstraling hebben met standaard bedrijfskleding, hoe ga ik dit realiseren?

Met onze unieke YouFocus transfers kunnen wij ieder standaard kledingstuk personaliseren in de uitstraling van uw bedrijf. Bovendien voeren wij een breed assortiment kleding, waarbij wij tussen de verschillende kledingstukken de juiste combinaties kunnen maken om de perfecte uitstraling te realiseren.

4) Kunnen jullie mij een garantie op levensduur geven?

Nee, dat kunnen we helaas niet. De levensduur van een kledingstuk is afhankelijk van het gebruik en het onderhoud. Wel kunnen onze specialisten u adviseren welke kledingstukken het beste bij uw werkzaamheden passen, zodat u het maximale uit de levensduur van de kledingstukken kunt halen.

5) Wat is de levertijd van kleding?

Wanneer u standaard voorraadartikelen bij ons afneemt, kunnen wij de kleding al binnen 48 uur leveren. Inclusief uw bedrijfsembleem!

Tips & downloads!

Tips, downloads & video's over BEDRIJFSKLEDING

Wiltec Online: Service op maat!

Icoon-whitepaper 5

Beheer alle kleding en PBM op maat

Read more

Wiltec Beroepskleding

brochure

U bent een doorzetter, net als veel van uw medewerkers. Dit moet ook wel, want ook in uw branche is het aantal dienstjaren verlengd en moet er steeds langer worden doorgewerkt. Gelukkig worden we ook steeds ouder. Een en ander vergt wel meer van onze inzetbaarheid en doorzettingsvermogen. Voor de werkgever betekent dit nieuwe verantwoordelijkheden én uitdagingen. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig kan Wiltec een deel uit handen nemen. Denk maar aan de kleding. Het werken in gemakkelijk zittende, duurzame en veilige kleding is in deze tijd een must.

Bekijk de brochure

Wiltec & Bouw

brochure

Investeringen in uitstraling en veiligheid zijn op een totaal bouwbudget minimaal. Als het fout gaat of niet optimaal is geregeld, zijn de kosten en gevolgen echter niet te overzien. Samen met u maken we de juiste keuzes - eventueel volledig circulair - voor een goede uitstraling, maximale veiligheid, tevredenheid en productiviteit!

Bekijk de brochure

PBM & Beroepskleding

brochure

Wiltec werkt. Voorop in veiligheid.

Bekijk de catalogus

HaVeP catalogus

brochure

Altijd de juiste werkkleding.

Bekijk de catalogus

Sioen catalogus

brochure

Proffesionele veiligheidskleding.

Bekijk de catalogus

Björnkläder werkkleding

brochure

Beresterk, voor het echte werk.

Bekijk de catalogus

Praktische kledingpakketten

Icoon-whitepaper 5

Onderscheidende kledingpakketten.

Read more

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: