Top
 

U bent op zoek naar?

 
 

FAQ

Veel gestelde vragen over KANTOORMACHINES
1) Heeft Wiltec verschillende merken in het assortiment?

Wiltec is merkonafhankelijk en kijkt daardoor per bedrijfssituatie welk merk, of welke serie het beste tot zijn recht komt afhankelijk van de wensen en eisen. Wiltec heeft hiervoor o.a. een partnership met Kyocera, Canon, Ricoh, Brother en Samsung.

2) Vanaf welk aantal maandafdrukken moet ik een lasermachine aanschaffen?

Hier staat geen standaard aantal afdrukken voor en is per bedrijfssituatie, wensen en eisen verschillend. Wij adviseren altijd op maat, en bekijken dus graag wat u van de machine verlangt alvorens een gedegen en vrijblijvend advies te geven.

3) Is het mogelijk kantoormachines te leasen?

Wiltec biedt de mogelijkheid om in plaats van kantoormachines aan te kopen, deze te leasen. Op deze manier spreidt u de kosten over de looptijd van het contract. Daarnaast wordt u in de gelegenheid gesteld een serviceovereenkomst aan te gaan.

4) Wat houdt een serviceovereenkomst in?

Het afsluiten van een serviceovereenkomst zorgt ervoor dat u tijdens de looptijd van de overeenkomst probleemloos gebruik kunt maken van uw kantoormachine. Bij storingen of andere defecten staat onze Wiltec Servicedienst binnen 8 werkuren op de stoep om het probleem te verhelpen. Daarnaast verzorgt Wiltec de toners en andere verbruiksartikelen voor de machine.

5) Ons bedrijf werkt zo veel mogelijk digitaal, wat zijn daarin de mogelijkheden?

De digitalisering heeft inmiddels zijn intrede gedaan in zakelijk Nederland. De mogelijkheden hierin zijn oneindig. Onze specialist bekijkt uw situatie, inventariseert wat het bedrijf wenst en eist en komt met een advies op maat.

Tips & downloads!

Tips, downloads & video's over KANTOORMACHINES

Samsung

video

Vanaf medio 2015 zijn Samsung en Delo een partnership aangegaan op het gebied van printoplossingen. Samsung is naast voorloper in o.a. TV, audio, mobiele telefonie en huishoudelijke apparaten ook innovator op het gebied van (multifunctionele) kantoormachines.

Bekijk de video

Aanschaf nieuwe printer

Icoon-whitepaper 5

Soms ziet u, in de zoektocht naar een nieuwe printer, door de bomen het bos niet meer. De keuze is enorm. Bovendien lopen mogelijkheden en prijzen zeer uiteen. Best moeilijk dus om een printer te kiezen die bij u past. Daar willen wij u graag een handje bij helpen. In deze whitepaper tien tips om tot […]

Lees meer.

Papiervernietiger

Icoon-whitepaper 5

Geen kantoor kan zonder.

Read more

Kantoorartikelen -machines

video

Bekijk alle voordelen en mogelijkheden.

Bekijk de video

Kosten besparen!

Tip

Heeft u een offerte liggen voor het...

Read more

Solar Printing

Tip

Hecht u waarde aan het milieu?

Read more

Delo Pro Rato systeem

Tip

Flink besparen: u betaalt dan alleen...

Read more

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: