Top
 
Contact

News

18 februari 2015

Wiltec app maakt veilig werken een stuk gemakkelijker!

Veilig werken met Wiltec app

In iedere werkomgeving is veilig werken ontzettend belangrijk. De juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zijn hierbij onmisbaar en het is van belang dat medewerkers op de hoogte zijn van risico’s op de werkvloer. Genoeg redenen voor veiligheidsspecialist Wiltec om een app te ontwikkelen die helpt in de voorlichting voor gebruikers. Met deze app hebben medewerkers snel en gemakkelijk toegang tot veel benodigde informatie over veilig werken, op een leuke manier.

De ‘Veilig werken’ app geeft snel en overzichtelijk tips per werksituatie en per PBM. Daarnaast helpt het schema van de LMRA (Last Minute Risico Analyse) gebruikers om veilig aan de slag te gaan. Voor meer achtergrondinformatie biedt het onderdeel ‘PBM in 100 vragen’ antwoorden. Vaak logisch, soms verhelderend, maar altijd benaderd vanuit de praktijk. Staat een vraag hier niet bij, dan kan de gebruiker direct contact opnemen met één van de specialisten van Wiltec. De app is gratis te downloaden voor iPhone en Android toestellen.

Wiltec is specialist en totaalleverancier in persoonlijke beschermingsmiddelen en beroepskleding. Naast een volwaardig productenpakket bieden zij een uitgebreid servicepakket, afgestemd op de gebruiker. De app ‘Veilig werken’ sluit hier uitstekend op aan.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Phonenumber +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service 0900-600 6006
WhatsApp
E-mail info@wiltec.nl
VAT number NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Opening hours
Mo - Fr 7.30 am - 9.00 pm
Saterday by appointment only
Route

Contact us

Call me back or chat

Just leave your phone number and we will call you back as soon as possible or start a live chat with a specialist.
Chat
Start chatting
>
Close Close

Mr/Mrs/Ms *

First name *

Last name *

Company *

Job description *

Phone number *

E-mail *

Comments

I understand the Privacy and Cookie policy and agree to it.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: