WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Youfocus kleding emblemen

Maak u kledingpakket af met dejuiste kwaliteit YouFocus emblemen

Uw kledingpakket wordt pas een visitekaartje van uw bedrijf, wanneer het is voorzien van een net embleem. Wiltec gebruikt hiervoor YouFocus emblemen. Deze zijn vrijwel onslijtbaar, ook bij industrieel wassen. De emblemen zijn bovendien in een ruime range van mogelijkheden beschikbaar.

Logo’s en beeldmerken op promotie-, sport- of werkkleding zorgen voor herkenbaarheid van uw merk en onderstrepen uw identiteit. Uiteraard is draagcomfort van groot belang en moet de uitvoering en afwerking van een logo of beeldmerk 100% goed zijn.

In samenwerking met YouFocus bieden wij een uitgebreid en duurzaam assortiment dat aansluit op uw behoefte en toepassing. Er zijn oneindig veel mogelijkheden in kleur, vorm en materiaal, die, met de juiste transferpers of door Wiltec, eenvoudig zijn aan te brengen op alle soorten textiel.

Borduureffect emblemen: visueel niet van echt te onderscheiden maar met veel meer draagcomfort.

Full colour / PMS emblemen: uw huisstijlkleur kan perfect worden uitgevoerd in de juiste PMS coated kleurcode. Het aantal kleuren is onbeperkt wanneer u kiest voor een full colour opmaak.

Perforatie emblemen: een transfer uitgevoerd met gaatjes, zodat het ademend vermogen van de kleding niet verloren gaat. Dit draagt enorm bij aan het draagcomfort.

Emblemen met kleurbeschermer: vooral bij softshell of 100% polyester sublimatie doek is dit aan te raden om te zorgen dat kleuren ook na wassen intact blijven.

Reflectie of fluor emblemen: optimaal zichtbaar voor verhoogde veiligheid.

Naamembleem: verkrijgbaar in PMS kleur en in borduureffect.