WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Persoon met persoonlijke bescherming werkende aan een auto

Comfortabel en veilig werken: ervaar het zelf!

Het is van belang dat kleding en PBM op de juiste manier wordt gedragen. Een geschikte PBM is namelijk het beschermingsmiddel dat daadwerkelijk gedragen wordt. Goede bescherming is essentieel, maar comfort is ook van groot belang.

Als een PBM of kleding lekker zit, zal deze ook eerder gedragen worden. Daarbij zorgt een representatief uiterlijk ook voor een extra motivatie om de veiligheidsmiddelen te gebruiken en kleding te dragen.

Betrek uw medewerkers middels een draagproef
Het enthousiasmeren en betrekken van medewerkers is daarom van groot belang. Een tevreden drager is één van de belangrijkste standaard doelen van Wiltec. Omdat meten inmiddels weten is, biedt Wiltec de mogelijkheid van het uitvoeren van een draagproef. Medewerkers kunnen voordat een pakket definitief is, kleding of PBM testen. Door het betrekken van medewerkers in het keuzeproces creëert u draagkracht. Daarbij weet u zeker dat kleding en PBM lekker zit, wat de veiligheid ten goede komt. Vanuit de draagproef kunt u een goede keuze maken. Eventuele aanpassingen kunnen we uiteraard nog doorvoeren.

De specialisten van Wiltec kunnen u adviseren, zodat veiligheidsrisico’s beperkt worden. Minder risico, minder ongelukken, duurzame inzetbaarheid van medewerkers en iedereen aan het einde van de dag weer veilig thuis!

Vraag een sample aan
Wilt u slechts een aantal artikelen testen op veilig en comfortabel werken? Vraag eenvoudig een sample aan. Of laat een specialist van Wiltec een productvergelijking uitvoeren. Er wordt gekeken naar de werkzaamheden die u uitvoert, de veiligheidsrisico’s die daaraan kleven en naar gebruiksgemak. Zeker weten dat u daarna overtuigd bent!