Top
 

Professionals kiezen handige oplossingen om de workflows in hun servicecentra te stroomlijnen

Het doseren van vloeistoffen voor voertuigen vereist nauwkeurigheid. Dat wordt geboden door de apparatuur van Graco. Of het nu gaat om benzine, diesel, antivries, olie en vet of andere vloeistoffen, Graco biedt een volledig gamma aan hoogwaardige apparatuur om te voldoen aan de uiteenlopende beoeften voor het onderhoud en herstel van voertuigen.

 

Professionals kiezen handige oplossingen om de workflows in hun servicecentra te stroomlijnen. Hierdoor kan meer werk worden verzet. Die handige oplossingen bestaan uit betrouwbare, hoogwaardige apparatuur waarop je kunt rekenen wanneer je ze het meest nodig hebt.

 

Het veelzijdige inventariscontrole- en managementsysteem voor materialen is door Graco ontworpen om het gebruik van materialen zoals olie, vet en vloeistoffen voor voortuigen in onderhoudsfaciliteiten nauwkeurig te volgen.

 

De slanghaspels van Graco zorgen ervoor dat de slangen op de juiste plaats in de werkplaats terechtkomen. Van toepassingen voor licht gebruik met flexibele montageopties tot concepten voor zware klussen, de slanghaspels van Graco staan bekend om hun duurzaam ontwerp.

 

MATERIALEN
Benzine, diesel, antivries, olie en vet, voertuigvloeistoffen.

 

> TERUG NAAR HET OVERZICHT

Fire-BallTM 300-pomp SD-meters gecombineerd met het MatrixTM

Fire-BallTM 300-pomp SD-meters gecombineerd met het MatrixTM

Compleet materiaalmanagementsysteem

Compleet materiaalmanagementsysteem

XD 50-slanghaspels

XD 50-slanghaspels

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: