Top
 
Contact
Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid op de werkvloer is vandaag de dag heel vanzelfsprekend. Echter het vergt continu aandacht om die veilige arbeidsomstandigheden telkens weer te waarborgen. De beschikbaarheid van persoonlijke beschermingsmiddelen is daarbij een basisvoorwaarde. Maar zonder een goede begeleiding over het gebruik en de toepassing van PBM is het de vraag wat die waarborg waard is. Gelukkig is Wiltec niet alleen een partner met ervaring maar vooral ook een partner die expertise en maximale service weet in te zetten voor een optimale veiligheid, voor elke medewerker en elke functie. Waarbij veiligheid altijd in balans is met draagcomfort, functionaliteit en gemak. Want veiligheid heeft pas echt effect als het leidt tot een verbeterde arbeidsomstandigheid.

Productgroepen binnen deze divisie

Wiltec werkt met trots voor

Van Ginkel Groep - Wiltec

Overzicht via Wiltec Online

Van Ginkel Groep is gespecialiseerd in (mobiel) straalwerk, reinigen, metalliseren en coaten. Deze kernactiviteiten voert Van Ginkel Groep dagelijks onder alle weersomstandigheden uit op diverse (complexe) locaties en op haar eigen bedrijfsterrein. Veilig werken staat daarbij in een hoog vaandel, wat natuurlijk perfect aansluit bij de filosofie die Wiltec uitdraagt. Wiltec is een logische partner […]
Lees meer
VDL

Compleet PBM pakket

De samenwerking tussen Wiltec en VDL Nedcar is gebaseerd...
Lees meer
Unica

200 schoenen in 2 weken

Unica Installatiegroep haalde het onderhoudscontract van Ziggo...
Lees meer
UBA

Toolbox valbeveiliging

Wiltec heeft voor de levering van valbeveiliging alle...
Lees meer
Alle klantcases

Uitgelicht Heerema

Meer veiligheid op de werkvloer met lagere kosten.

De divisie Heerema Marine Contractors (HMC) van Heerema exploiteert 3 van de 4 grootste kraanschepen ter wereld. Hiermee worden allerlei operaties uitgevoerd in de offshore waarbij complete booreilanden kunnen worden verwijderd of geplaatst.

Heerema stelt hoge eisen aan de te gebruiken handschoenen aan boord, daarom heeft Wiltec een inventarisatie uitgevoerd en de daaruit gekomen handschoenen laten testen in de praktijk.

Uiteindelijk is gekozen voor een serie Showa handschoenen die voldoen aan de strenge eisen. Hiermee komt een einde aan alle verschillende types, die soms ten onrechte gebruikt worden. Ook op vlak van leveranciers kon nu een efficiëntieslag worden uitgevoerd. Kortom een win/win situatie voor Wiltec en HMC.

We zijn er voor:
Sluiten Sluiten

Direct in contact met onze specialisten

EdgarHougee
0413-24 44 64
MarleenPeters
0413-80 10 06
Sjonde Bie
0413-80 10 47

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: