Top
 
Contact
Tape, lijm & kit

Tape, lijm & kit

Dankzij nieuwe ontwikkelingen zijn de mogelijkheden op het gebied van ‘bevestiging’ en ‘hechting’ ongekend. Tapes worden alsmaar veelzijdiger inzetbaar en blijken steeds betere vervangers voor ouderwetse bevestigingsoplossingen. Wiltec spant zich dagelijks in om een ‘state of the art’ aanbod te kunnen presenteren voor de meest uiteenlopende maskeer- en bevestigingstoepassingen. Van dubbelzijdige tapes met een ongekende hechtkracht tot aan maskeertapes en beschermfolies die geen enkele lijmresten achterlaten. De combinatie van aanbod, expertise en service maakt Wiltec de ideale partner voor alle tapevraagstukken.

Op het vlak van lijmen, kitten en gietmassa’s (o.a. potting) biedt Wiltec een uitgebreid pakket aan machines om deze producten te kunnen mengen en/of doseren. Deze producten zijn onder andere gebaseerd op de volgende soorten chemie: PU, SMP, MMA, epoxy en siliconen, waarbij zowel 1 als 2 componenten-producten gemengd en aangebracht kunnen worden.

Productgroepen binnen deze divisie

Wiltec werkt met trots voor

van wijk Verf

Ideaal voor schilders

Deltec Tape heeft zich met haar kwalitatief hoogwaardige tapes...
Lees meer

Hoge maatstaven

Sikkens gaat als marktleider in de Nederlandse schilderswereld...
Lees meer
Koninlijk Therather Carree logo_GEREED

Zekerheid is gewaarborgd

Het koninklijk theater Carré is één van de meest spraakmakende...
Lees meer
Alle klantcases

Uitgelicht

Sikkens

Sikkens gaat als marktleider in de Nederlandse schilderswereld alleen voor het beste. De verffabrikant staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Alle non paint artikelen die Sikkens in haar assortiment voert moeten dan ook aan de hoge maatstaven van Sikkens voldoen. Voor het complete assortiment van maskeerproducten kiest Sikkens voor Deltec Tape. Het complete assortiment biedt de klanten van Sikkens alles wat ze nodig hebben om hun werk van hoge kwaliteit goed, snel, veilig en tegen de laagste kosten te kunnen uitvoeren. Het complete Deltec assortiment is in alle 53 Sikkens Service Centra beschikbaar. Dit bestaat o.a. uit: Deltec maskeertape Gold, Purple, 60, de Quick mask (tape met folie) en een brede range aan maskeerpapier en kleeffolies.

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor de fabricage van lakken. Tegenwoordig is Sikkens een internationaal erkend merk dat dankzij de passie voor alleen de beste kwaliteit klanten overtuigt in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

We zijn er voor:

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Direct in contact met onze specialisten

Jorisvan den Elsen
0413 - 80 10 28
RobertVogels
06-54606429

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: