Top
 
Contact

Tape & lijm

Dankzij nieuwe ontwikkelingen zijn de mogelijkheden op het gebied van ‘bevestiging’ en ‘hechting’ ongekend. Tapes, lijmen en kitten worden alsmaar veelzijdiger inzetbaar en blijken steeds betere vervangers voor ouderwetse bevestigingsoplossingen. Wiltec spant zich dagelijks in om een ‘state of the art’ aanbod te kunnen presenteren voor de meest uiteenlopende maskeer- en bevestigingstoepassingen. Van dubbelzijdige tapes met een ongekende hechtkracht tot aan maskeertapes en beschermfolies die geen enkele lijmresten achterlaten. De combinatie van aanbod, expertise en service maakt Wiltec de ideale partner voor alle tape, lijm en kit vraagstukken.

Productgroepen binnen deze divisie

Wiltec werkt met trots voor

van wijk Verf

Ideaal voor schilders

Deltec Tape heeft zich met haar kwalitatief hoogwaardige tapes...
Lees meer

Hoge maatstaven

Sikkens gaat als marktleider in de Nederlandse schilderswereld...
Lees meer
Koninlijk Therather Carree logo_GEREED

Zekerheid is gewaarborgd

Het koninklijk theater Carré is één van de meest spraakmakende...
Lees meer
Alle klantcases
We zijn er voor:

Uitgelicht

Sikkens

Sikkens gaat als marktleider in de Nederlandse schilderswereld alleen voor het beste. De verffabrikant staat voor kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Alle non paint artikelen die Sikkens in haar assortiment voert moeten dan ook aan de hoge maatstaven van Sikkens voldoen. Voor het complete assortiment van maskeerproducten kiest Sikkens voor Deltec Tape. Het complete assortiment biedt de klanten van Sikkens alles wat ze nodig hebben om hun werk van hoge kwaliteit goed, snel, veilig en tegen de laagste kosten te kunnen uitvoeren. Het complete Deltec assortiment is in alle 53 Sikkens Service Centra beschikbaar. Dit bestaat o.a. uit: Deltec maskeertape Gold, Purple, 60, de Quick mask (tape met folie) en een brede range aan maskeerpapier en kleeffolies.

In 1792 richtte Wiert Willem Sikkens langs de stadsmuur van Groningen een fabriek op voor de fabricage van lakken. Tegenwoordig is Sikkens een internationaal erkend merk dat dankzij de passie voor alleen de beste kwaliteit klanten overtuigt in heel Europa, Noord-Amerika, Azië en Australië.

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Direct in contact met onze specialisten

06 54 24 64 16
Joris van den Elsen
0413 - 80 10 28
Robert Vogels
06-54606429

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking