Top
 
Contact
Spuiterij & oppervlaktetechniek

Spuiterij en oppervlaktetechniek

Sinds jaar en dag is Wiltec een gerespecteerd partner en toeleverancier voor alle professionals in de spuiterij en oppervlaktetechniek. Wiltec heeft een ongeëvenaarde expertise in en een indrukwekkend aanbod van:

  • Hoogwaardige verfspuiten en verwerkingsapparatuur;
  • Schuurmaterialen en polijstmaterialen.

Daarnaast bieden we een compleet assortiment accessoires. Hiermee is Wiltec een ‘preferred partner’ voor zowel de allergrootste maakbedrijven in Nederland als de professionele vakman. De onderscheidende kennis en ervaring zorgt er ook voor dat de experts van Wiltec veelvuldig ingeschakeld worden bij de ontwikkeling en realisatie van nieuwe professionele spuitapparatuur, doseerapparatuur, spuitcabines en droogcabines.

De spuiterijspecialisten van Wiltec kunnen u perfect adviseren over verschillende spuittechnieken zoals airless en airmix. Van verf mengen tot verf spuiten, door onze ervaring in iedere branche en in ieder productieproces kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn. Dit doen we door een advies op maat te geven, actief mee te denken en u als opdrachtgever proberen te inspireren met belangrijke thema’s zoals milieu, efficiency en kwaliteitsbeheersing. Wat kunnen we voor uw spuiterij en oppervlaktetechniek betekenen? Neem contact op met een van de specialisten van Wiltec voor meer informatie of bekijk hier onze volledige spuiterij catalogus.

Bekijk direct onze productcatalogus voor de spuiterij

Wiltec werkt met trots voor

Turnkey

Bij Turnkey Pipeline Services in Griekenland heeft Wiltec een 2-componenten doseerinstallatie met een XP35 en een MD2 doseerpistool mogen leveren en installeren, voor het doseren van lijm op een rollende buis. De installatie is in een geklimatiseerde container gebouwd.
Lees meer

Al 20 jaar glanzend aan de top

Op bezoek bij Genesis Product Development
Lees meer

Van der Veldt Timmertechnieken

"Het gebruiksgemak is een enorm voordeel"
Lees meer

Unbranded merkt grote televisieproducties met prachtige decors

Goede Tijden Slechte Tijden, het Nieuwsuur op NPO 2, De Toppers in Amsterdam Arena, Albert Heijn biologisch, de musical The Bodyguard, Nike running clubhouse, het Eurovisie songfestival in Kiev 2017, en zo kunnen we nog even doorgaan. Het is bijna knap om nog nooit het werk van deze bedreven decorbouwers te hebben gezien. Tijd voor […]
Lees meer
De Buf

De Buf: Familiebedrijf in hart en nieren

Vader Fritz, moeder Martine en zonen Diederick en Dimitri: zij staan iedere dag aan het roer van het vooruitstrevende bedrijf De Buf in Oostkamp in België. De firma is oorspronkelijk begonnen met hydraulische opbouwen van kranen en container-systemen op vrachtwagens en is nu gespecialiseerd in opbouw van o.a. betonmixers op vrachtwagens en de productie van […]
Lees meer
Alle klantcases

Uitgelicht

MEGA PRODUCTIE OP NEDERLANDSE BODEM VOOR DE NIEUWSTE MINI  

We zijn er trots op: al sinds 2014 worden de nieuwste MINI modellen op Hollandse bodem geproduceerd. Daarmee begint een nieuw hoofdstuk in de Nederlandse autoproductie: goed voor MINI, goed voor de Nederlandse maakindustrie en goed voor VDL Nedcar. Dit bewijst dat Nederland prima fungeert als productieland, als je maar slim en efficiënt handelt. En dat heeft VDL Nedcar gedaan! In een enorme productiehal wordt alles voorbereid om in de tweede helft van 2014 de nieuwste modellen van MINI met turbo van de band te laten rollen.

 

VDL Nedcar is druk bezig met het ombouwen van alle machines: over een paar maanden zal de nu nog lege parkeerplaats volstaan met kleurrijke MINI’s. VDL Nedcar en MINI hebben kwaliteit voorop staan en kwamen dan ook uit bij Wiltec voor de gewenste spuitapparatuur. Want ook de limited editions en speciale actiemodellen, die door het gebruik van andere kleuren niet door de reguliere lakstraat heen gaan, moeten met de beste kwaliteitsapparatuur gespoten worden. Dit gaat VDL Nedcar doen in 2 Wiltec spuitcabines, met 2 droog- en 2 koelcabines. Iedere MINI wordt uiteraard perfect afgeleverd. Mochten er na het productieproces nog kleine vlekjes zichtbaar zijn, dan worden deze uiterst nauwkeurig weggewerkt in de spotrepair cabines van Wiltec.

Filip Geypens, projectleider, vertelt hoe het proces is verlopen: ‘Voor deze spotrepair- en spuitcabines waren we op zoek naar een betrouwbare leverancier en met Wiltec hadden we al goede ervaringen uit het verleden. Het grote voordeel van het concept van Wiltec is de op zichzelf staande cabines, dit geeft veel flexibiliteit. Zo valt de productie nooit stil, wat bij één grote installatie wel het geval zou zijn als er bijvoorbeeld een ventilator uitvalt.’

 

VDL Nedcar voldoet met deze cabines aan alle milieueisen. Er wordt gewerkt met watergedragen lakken en er is een optimale luchtkwaliteit door goede afzuiging. Filip vult aan: ‘Handig is dat we bij Wiltec ook alle bijbehorende materialen, zoals filters en spuitapparatuur konden aanschaffen. Het is een totaalpakket. Door de snelle en directe lijnen werd er snel gecommuniceerd, de specialisten hebben veel voor ons gedaan waardoor we alle deadlines hebben gehaald. Samen op volle toeren vooruit. Een prima samenwerking, zo hoort het!’

 

‘Samen op volle toeren vooruit. Alle deadlines zijn gehaald. En zo hoort het!’

We zijn er voor:

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Direct in contact met onze specialisten

0413 - 24 44 66
Henrivan de Valk
0413-80 10 05
HugoBloemberg
0413-72 86 31

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: