Top
 
Contact

Powertools

Wiltec is er trots op om exclusief distributeur te zijn van AEG Powertools. Een merk met een rijke historie én een veelbelovende toekomst. Te danken aan de productieverhogende en innovatieve powertools voor de professionele vakman. De indrukwekkende verbeteringen en vernieuwingen van de laatste jaren hebben ervoor gezorgd dat AEG Powertools bij de top in de markt behoort. Naast de standaard garantie van 3 jaar, is het vooral ook de kracht, veelzijdigheid en service die AEG Powertools gewild maken bij de vakman die zijn vak serieus neemt.

Productgroepen binnen deze divisie

Wiltec werkt met trots voor

Vreedeveld

Ergonomisch en duurzaam

Vreedeveld Isolatie BV is de TONZON (vloerisolatie) specialist voor...
Lees meer
vihamij

Ideaal assortiment

De keuze voor AEG Powertools als enige merk elektrisch gereedschap is bewust gemaakt. De kwaliteit van de producten en het assortiment sluiten naadloos aan op de doelgroep van Vihamij.
Lees meer
de jager

Proactieve aanpak

“De Jager-Tolhoek is sinds 1926 een begrip in Zeeland en...
Lees meer
Alle klantcases

Uitgelicht

Herman Buitelaar kiest voor topkwaliteit met AEG Powertools

Productieverhogende werkoplossingen én krachtig gereedschap, dat wil toch iedere professional? Zo denkt machinespecialist Herman Buitelaar er ook over. Daarom voegt deze machinespecialist met trots het innovatieve, krachtige gereedschap van AEG Powertools toe aan zijn assortiment. Hiermee kan Herman Buitelaar perfect inspelen op de wensen van de professional.

 

Dankzij de uitstekende service en ondersteuning van Wiltec was de beslissing om AEG Powertools aan het assortiment toe te voegen snel gemaakt. AEG investeert continu in de ontwikkeling van krachtige en duurzame machines. Dit resulteert in een compleet assortiment van betrouwbare producten. Zo zijn de accumachines voorzien van de unieke Pro Lithium-Ion accutechnologie voor maximale levensduur, kracht en betrouwbaarheid van zowel accu als machine. Deze aanpak past volledig bij machinespecialist Herman Buitelaar. Met het assortiment van AEG biedt Herman Buitelaar haar klanten innovatieve en praktijkgerichte oplossingen tegen marktconforme prijzen.

Met meer dan 40 jaar ervaring beschikt Herman Buitelaar over uitstekende vakkennis. Bovendien is hij altijd op de hoogte van de allernieuwste ontwikkelingen en technieken. Al sinds 1970 staat de firma bij de professional in en rondom Gouda bekend als een betrouwbare partner waar klantgerichtheid, service en kwaliteit voorop staan. Het AEG Powertools assortiment bestaat onder andere uit boor-, zaag-, frees- en slijpmachines, voor vrijwel iedere toepassing en doelgroep. De producten vinden hun weg in verschillende sectoren, zoals industrie, bouw, afbouw en automotive.

We zijn er voor:

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: