Top
 
Contact
Beroepskleding

Beroepskleding

Een professionele uitstraling is een pre voor elk bedrijf. Het zegt iets over de kwaliteit van de organisatie. Niet voor niets besteden zowel kleine als grote organisaties aandacht aan de wijze waarop zij met hulp van uniforme beroeps- en werkkleding gerepresenteerd worden door hun medewerkers. Maar naast uitstraling zijn het vooral eigenschappen als functionaliteit en draagcomfort die de kwaliteit van beroepskleding bepalen. Wiltec behoort tot één van de grootste aanbieders van beroepskleding in Nederland. Klanten vertrouwen daarbij op het uitgebreide aanbod en de expertise bij de samenstelling van een professioneel kledingpakket. En ook in service voegt Wiltec de daad bij het woord met een online beheersysteem waarbij elke individuele medewerker zijn of haar beroepskledingpakket kan beheren.
Meer informatie over het kledingconcept en de 5 garanties van Wiltec? Klik hier!

Productgroepen binnen deze divisie

Wiltec werkt met trots voor

provincie gelderland logo

Per persoon verpakt

De medewerkers van Provincie Gelderland beheren alle wegen en...
Lees meer
hurks logo

Een uniforme uitstraling

Hurks is een allround aannemersbedrijf met uiteenlopende disciplines...
Lees meer
heerema

De juiste handschoenen

De divisie Heerema Marine Contractors (HMC) van Heerema...
Lees meer
Alle klantcases

Uitgelicht

Een uniforme uitstraling

Hurks is een allround aannemersbedrijf met uiteenlopende disciplines, zoals bijvoorbeeld Bouw en onderhoud, Geveltechniek en Betonfabrieken. Voorheen zorgde iedere vestiging voor eigen persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en kleding. Met Wiltec heeft Hurks een uniforme uitstraling ontwikkeld en de inkopen van PBM gecentraliseerd. Het overstapproces werd door Wiltec professioneel en planmatig uitgevoerd. Van de eerste paal tot oplevering was het proces helder en waren de te ondernemen stappen duidelijk in beeld voor Hurks. Hierdoor is een langdurige samenwerking ontstaan die dynamisch is en waar continu proactief zaken worden verbeterd op het gebied van assortiment, voorraad en logistiek en services. Wiltec werkt met vaste contactpersonen en voor alle medewerkers is de Helpdesk dagelijks van 8.00-21.00 uur bereikbaar!

Al bijna 100 jaar geeft Hurks als familiebedrijf vorm aan de ambities van haar opdrachtgevers. Het bedrijf ontwikkelt, bouwt en onderhoudt ruimtes waar mensen comfortabel kunnen wonen, werken, winkelen en recreëren. Hurks heeft alle disciplines in huis om in de totale bouwkolom te kunnen acteren; van vastgoedontwikkelaar en bouwer tot en met toeleverancier en handelsonderneming. Door intensieve samenwerking en uitwisseling van specialistische kennis, kunde en ervaring kunnen zij de meest complexe opgaven realiseren.

We zijn er voor:

Blijf op de hoogte

Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: