WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Ambulance medewerker die met corporate kleding uit de ambulance stapt

Mooie en comfortabele kledingmet een herkenbare uitstraling

Corporate Identity kleding, kortweg CI kleding of Special, zorgt voor een herkenbare, professionele en stijlvolle uitstraling van uw bedrijf. Dit vergroot de betrokkenheid van uw medewerkers en versterkt het teamgevoel. Het zorgt voor tevreden en trotste medewerkers. Het kledingpakket is niet standaard verkrijgbaar, het wordt speciaal voor u gemaakt. De specialisten van Wiltec nemen u het werk uit handen: wij regelen alles voor u!

Wiltec is gespecialiseerd in werkkleding en is ketenregisseur in het proces. We verzorgen voor al uw medewerkers kleding die perfect aansluit op hun werkzaamheden, in de juiste maat, die voldoet aan alle gewenste normen en functionaliteiten en die ook nog een comfortabel is. Bijvoorbeeld zakken en verstevigingen op de plekken waar dit daadwerkelijk van toegevoegde waarde is voor uw medewerkers. Het is ook mogelijk een verdeling in afdelingen of bevoegdheden zichtbaar te maken zonder de uniformiteit van de uitstraling aan te tasten. En dat met een door u gewenste uitstraling. Uniek en gepersonaliseerd. U heeft de regie en heeft daardoor geen problemen met damesmodellen of een kledinglijn die niet langer wordt geproduceerd. U kunt bij Corporate Identity kleding kiezen uit twee verschillende soorten.

Custom made, Special
Bent u op zoek naar een uniek en onderscheidend kledingpakket? Wiltec kan hier als ketenregisseur een rol in spelen. De kleding wordt ontworpen door onze designers die zorgen dat al uw wensen op visueel en praktisch gebied worden vertaald naar een ontwerp op maat. Het is ook mogelijk custom made kleding te maken op basis van een standaard collectie. Vanaf 150 dragers of 500 stuks per model.

Semi-special
Een standaardcollectie kledingstuk met een kleine aanpassing. Denk hier bijvoorbeeld aan een extra zak of lus, een andere kleur rits of een maat buiten de standaard maatrange om. Dit kan relatief eenvoudig en geeft vaak maar een beperkte toeslag op de prijs. Afhankelijk van de collectie, kledingstuk en leverancier kan dit al vanaf 1 stuks. Het resultaat is dan toch dermate anders en onderscheidend.


Terug naar boven