Top
 
Contact

Certificeringen 2

Om de kwaliteit van de producten en diensten te onderstrepen en te waarborgen heeft Wiltec onderstaande kwaliteitscertificaten en is Wiltec lid van verschillende brancheverenigingen.

Best Managed Company 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019 én 2020/2021
Innovatief, slagvaardig, enthousiast en ondernemend; dat zijn eigenschappen waardoor de Wiltec Groep zich ieder jaar sinds 2012 tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en groot bedrijf mag rekenen. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma, dat Deloitte ieder jaar organiseert. Deloitte beoordeelt de strategie, de bedrijfsvoering en de resultaten van de genomineerde Nederlandse bedrijven. MVO is daarbij een belangrijk thema.

ISO 9001 en ISO 14001
Wiltec beschikt over ISO 9001 en ISO 14001, waarmee de interne processen zijn geborgd en waarbij wordt gewerkt met een adequaat milieumanagementsysteem.

MVO/ISO 26000 
Wiltec werkt volgens ISO 26000, een internationale richtlijn waarmee het MVO-bewustzijn van een organisatie wordt vastgesteld. Hierdoor is Wiltec gecertificeerd voor het MVO managementsysteem, volgens de richtlijnen van de MVO-Wijzer.

VCA Certificaat
Zowel Wiltec als alle monteurs en projectleiders die bij Wiltec werken, hebben een VCA certificaat.

CE-logo lr 2

CE-, EN-, en NEN-normen
Alle producten welke worden geleverd, voldoen voor zover van toepassing aan de CE-, EN-, en NEN-normen.

FW logo 2

Fair Wear
Wiltec B.V. koopt 70% van alle beroepskleding in bij FairWear Foundation deelnemers, zoals het eigen merk QW3, HaVeP, Tricorp en Fristads. Met de deelname aan het programma van Fair Wear Foundation neemt Wiltec verantwoordelijkheid in het nastreven van goede arbeidsomstandigheden voor medewerkers van kledingfabrikanten wereldwijd.

Branchevereniging VVGW
Deze branchevereniging voor Veilig en Gezond Werken spant zich in voor een veilige werkomgeving. VVGW is een nationale gesprekspartner voor het bedrijfsleven en overheden rondom bedrijfsveiligheid én maakt deel uit van een internationaal netwerk van brancheverenigingen. VVGW-leden respecteren een gedragscode, waarbinnen zaken als garanties en productaansprakelijkheid geregeld zijn.

Safety Sign erkend PBM adviseur
Wiltec heeft de Safety Sign® erkenning, welke alleen gevoerd mag worden door bedrijven die erkend zijn door de Stichting Bedrijfserkenning voor Veiligheid, Gezondheid en Welzijn op de werkplek. Periodiek worden de bedrijven die het Safety Sign® certificaat voeren gecontroleerd, zodat u altijd zeker bent van de kwaliteit, vakmanschap en service op het gebied van uw leveranciers van arbeidsveiligheid.

Safety Sign onderhoud valbeveiliging
Wiltec heeft de Safety Sign® erkenning onderhoud valbeveiliging ontvangen, omdat wij de juiste kennis in huis hebben om de veiligheid bij bedrijven te waarborgen, op het gebied van werken op hoogte. Dit doet Wiltec met het geven van het juiste advies en het leveren van een breed scala valbeveiligingproducten en –diensten. Denkt u hierbij aan visuele inspectie van valbeveiliging en inspectie en onderhoud van producten van de volgende merken: Söll, Miller, Antec, North en Honeywell.

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf
Wiltec is een door Ecabo en VTL (Transport en Logistiek) erkend leerbedrijf. Wiltec werkt in samenwerking met opleidingsinstanties aan de (vak)ontwikkeling van medewerkers op het gebied van dienstverlening, transport en logistiek.

Paccar 10 PPM Supplier 2015
Wiltec heeft voldaan aan de verwachtingen van PACCAR, met het leveren van ten minste 10 PPM kwaliteit. PPM (Parts Per Million) is een erkende foutscore in de automotive industrie. PACCAR is het moederbedrijf van onder andere DAF en Kenworth. Met deze ‘Quality Achievement’ erkent PACCAR de kwaliteitsproducten die Wiltec levert.

CUE Innovatieprijs Podiumtechniek 2016
Wiltec heeft met de Deltec Gaffer Tape Pro de CUE Innovatieprijs Podiumtechniek 2016 gewonnen! Uit 7 genomineerden ontving de Deltec Gaffer Tape Pro de meeste stemmen van het publiek.

Gediplomeerde keurmeesters valbeveiliging
Wiltec heeft gediplomeerde keurmeesters in dienst voor het keuren van alle merken valbeveiliging.

Maatwerk in veiligheidsschoenen
Maatwerk in veiligheidsschoenen dankzij eigen podoloog en de samenwerking met diverse orthopeden.

Service medewerkers voor keuring elektrische apparatuur
Eigen service medewerkers keuren alle elektrische apparatuur volgens NEN-3140 norm.

Geautoriseerd/gecertificeerd Service Center
Wiltec is geautoriseerd/gecertificeerd Service Center voor o.a. 3M, Scott/Kemira, Zander, Peltor, North, Malina, Parker, Wilkerson, Sperian en Norgren.

Gecertificeerd Graco MCM-distributor Benelux
Wiltec is de enige geautoriseerde Graco partner voor de markt MotorCarManufacturing in de Benelux en Graco CED (Contractor Equipment Division) Partner.

Gegevens

Wiltec
Industrielaan 24 5406 XC Uden
Postbus 116 5400 AC Uden
Telefoonnummer +31 (0)413-24 44 44
Fax +31 (0)413-24 44 99
Service
Whatsapp 06-54 24 64 16
E-mailadres info@wiltec.nl
BTW nummer NL851349894B01
KvK Den Bosch 54.55.65.11
Openingstijden klantenservice
Ma - Vr 07.30 tot 17.30 uur
Zaterdag gesloten
Showroom en winkel Ma - Vr 08:00 tot 17:30 uur
Route

Technische dienst

Technische Dienst Verfspuitapparatuur:

0413-24 44 67

Technische Dienst Spuitcabines:

0413-24 44 30

Technische Dienst PBM:

0413-24 44 80

Direct contact

WHATSAPP

Stel uw vraag via WhatsApp!
Tel. 06-54 24 64 16.

Chat
Start met chatten
>
Sluiten Sluiten

Aanhef *

Voornaam *

Achternaam *

Bedrijf *

Functie *

Telefoon *

E-mail *

Opmerking

Ik heb het Privacy- en Cookiebeleid gelezen en ga hiermee akkoord.

x

Chat met een specialist!

Online
Vul hieronder uw naam in en start de chat
Momenteel is er geen medewerker beschikbaar. We zijn er voor u tussen 7.30 - 21.00 uur. U kunt altijd mailen naar info@wiltec.nl.
E-mail conversatie naar: