WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Spuitcabine met diverse producten

Groot onderhoud van uw cabine

Verfoverspray, vuil en stof zorgen voor smerige spuitcabines. Houd uw productie-omgeving netjes met de producten van Wiltec. Dit zorgt voor minder afkeur, een betere kwaliteit van het eindproduct en voor een veilige werkomgeving.
Verfvangfilter

Verfvangfilters

Zorg dat u beschikt over de juiste verfvangfilters en dat u deze op tijd vervangt. Luchtsnelheid, lakhoeveelheid en standtijd zijn belangrijkste uitgangspunten bij het kiezen van de juiste verfvangfilter. Zo heeft de keuze voor een grote opvangcapaciteit een sterk effect op het filterend vermogen. En wanneer sneldrogende lakken worden gebruikt, zijn bepaalde filters snel verzadigd.
Bekijk verfvangfilters in de shop
Afbeelding van diverse luchtfilters

Luchtfilters

Lagedruk-spuitcabine? Luchtconvector? Luchtbehandelingskast? Airconditioning? De effectieve werking wordt grotendeels bepaald door de toegepaste luchtfilter. Als ervaren toeleverancier voor oppervlaktetechniek beschikt Wiltec over een groot aanbod luchtfilters. Op rol, als draadframefilter of als zakkenfilter. Maar ook maatwerkfilters behoren tot de mogelijkheden.
Bekijk luchtfilters in de shop
Persoon in spuitcabine verwijdert striplak

Striplak

Wiltec striplak zorgt voor tijdelijke bescherming van wanden en deuren, ramen en tl-armaturen tegen verfoverspray. De laag is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Vervang de striplak minimaal een keer jaar en houdt uw spuitcabine netjes. Hierdoor voorkomt u afkeur van uw eindproduct.
Bekijk striplak in de shop
Afbeelding van kleeffolie en persoon die kleeffolie aanbrengt

Kleeffolie

Kleeffolie is een zelfklevende folie ter bescherming van diverse materialen en oppervlaktes, zoals uw spuitcabine. Bestand tegen water, mechanische beschadiging en vele chemische invloeden. De kwalitatief zeer goede kleeflaag heeft een hoge initiële kleefkracht en laat na verwijdering geen lijmresten achter op het oppervlak.
Bekijk kleeffolie in de shop
Tapes en persoon die stucloper uitrolt

Stucloper en tape

Wiltec stucloper beschermt uw cabinevloer tegen verfoverspray, stofdeeltjes en andere vervuiling. Stuclopers zijn zeer geschikt voor poreuze vloeren of ruwe oppervlakken waarbij vloercoating of vloerstriplak niet bruikbaar zijn. Houd de stucloper op zijn plaats met de juiste tape, zodat vervuiling geen kans maakt.
Bekijk tapes en stucloper in de shop
Een kan kleefcoating

Kleefcoating

Wiltec kleefcoating geeft een 100 procent transparante coating op waterbasis voor tijdelijke bescherming tegen verfoverspray en stof. De laag is in uw spuitcabine eenvoudig aan te brengen en ook weer eenvoudig te verwijderen met warm water. Een laag kan maximaal een jaar worden gebruikt.
Bekijk kleefcoating in de shop
Foto van een man die een reparatie uitvoert aan een machine

Onze specialisten

geven advies op maat

Bent u op zoek naar behandeling- en/of beschermingsproducten? Onze specialisten denken graag met u mee!
Afspraak maken