WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Header - Klantcase - Teijin

Grote risico's afgedekt door juiste PBMTeijin Aramid

Wiltec is er trots op om een bijdrage te leveren aan de veiligheid van de medewerkers van Teijin Aramid. Bij dit chemiebedrijf zijn uitdagende veiligheidsrisico’s aan de orde van de dag. Door de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen kan de veiligheid van de medewerkers worden gegarandeerd.

Teijin Aramid is een Nederlands deeltak/dochteronderneming van Japanse techmultinational Teijin limited. Teijin Aramid heeft haar hoofdkantoor gevestigd in Arnhem en is wereldleidend in de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige kunststof draden en vezels. De revolutionaire oplossingen van het bedrijf worden toegepast in tal van sectoren. Om te versterken en om te beveiligen. Van kabel tot kogelwerend vest en van lichtgewicht container tot autoband.

De vraag
Teijin moet er vanuit kunnen gaan dat het een continue beschikbaarheid van (beschermende) producten heeft. De veiligheidskundige van Wiltec is daarom continu in gesprek met de Teijin SH&E specialisten, op zoek naar manieren om de veiligheid en het werkcomfort van medewerkers nóg verder te verhogen en de processen er omheen zo eenvoudig mogelijk te maken. Samen zorgen ze dat de voorraden op orde en toegankelijk zijn.


De oplossing
Wiltec faciliteert de juiste (op maat gemaakte) persoonlijke beschermingsmiddelen voor de medewerkers van Teijin. Daarnaast verzorgen onze specialisten lektesten bij dag- en nachtploegen en geven zij trainingen, zodat het gebruik van de producten voor iedereen duidelijk is. Ook draagt Wiltec zorg voor een continue beschikbaarheid van de benodigde PBM (24/7, op iedere gewenste locatie) en onderhoud en certificeringen.


De vooruitgang
Door een toegankelijke opslag van beschermende goederen heeft Teijin te allen tijde een grijpvoorraad voorhanden. Zo is er nooit een tekort aan PBM, waardoor productiestilstand wordt tegengegaan terwijl medewerkers optimaal en veilig kunnen werken. Ook de op maat gemaakte persoonlijke beschermingsmiddelen, de trainingen voor het juiste gebruik en onderhoud en certificeringen zorgen ervoor dat de veiligheid altijd 100% is gewaarborgd.


De vooruitgang in feiten!
# Altijd toegang tot de juiste PBM
# Gegarandeerde werkveiligheid
# Verhoogde productiezekerheid 
# Vereenvoudigd bestel- en beheerproces


Terug naar boven