WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Header - Klantcase - Berzelius

Altijd veilig aan het werkBerzelius

Adembescherming is voor medewerkers die met lood werken van groot belang. Voor Berzelius de reden om de specialisten van Wiltec in te schakelen, zodat hun voorraad adembeschermingsmiddelen altijd op peil blijft en hun medewerkers veilig kunnen werken.

Berzelius Metall, gevestigd in Braubach in Duitsland, is leider in de productie van lood en loodlegeringen, zilver en polypropyleenverbindingen. Het eigen logistieke bedrijf voor batterijrecycling en de centrale inkoopafdeling coördineren de inzameling, levering, distributie en verwerking van batterijen, grondstoffen, secundaire grondstoffen en afval. De holding Berzelius Metall is verantwoordelijk voor de aan- en verkoop van primaire en secundaire materialen en producten van en voor de Duitse smelterijen, voor financiële, marketing- en HSE-activiteiten.

De vraag
Doordat Berzelius werkt met lood zijn medewerkers sterk afhankelijk van adembescherming. Wanneer problemen ontstaan op het gebied van adembescherming loopt Berzelius het risico dat het gehele productieproces stil komt te liggen, want adembescherming bij loodproductie is een must. Het onvoldoende voorradig hebben van deze middelen is daarom een no-go. Een interessante uitdaging voor de specialisten van Wiltec!

De oplossing
Een dubbele voorraad zorgt voor een goede doorvoer van de producten en een voorraad die op peil blijft. De specialisten van Wiltec houden de voorraadstanden daarbij scherp in de gaten. Daarnaast heeft Berzelius het gehele onderhoud op adembescherming uitbesteed. Onze specialisten voeren op locatie onderhoud uit.

De vooruitgang
De grijpvoorraad zorgt ervoor dat de medewerkers van Berzelius nooit een tekort hebben aan adembescherming, waardoor productiestilstand wordt tegengegaan terwijl de medewerkers optimaal en veilig kunnen werken. Doordat de specialisten van Wiltec bij Berzelius voor het onderhoud zorgen, heeft Berzelius geen omkijken naar de adembeschermingsmiddelen. Wiltec regelt alles, zodat zij zich kunnen richten op hun corebusiness.

De vooruitgang in feiten!
# Altijd toegang tot de juiste PBM
# Optimaal en veilig werken
# Geen productiestilstand
# Vereenvoudigd bestel- en beheerproces


Terug naar boven