WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Visual Certificeringen Petrochemie Innovaties en oplossingen

De juiste certificeringen voor een veilig kledingpakket

Wanneer u met chemische stoffen werkt, moet kleding voldoen aan de gestelde normeringen. Onze experts adviseren u tijdig over eventuele wijzigingen in de wetgeving. Ook zorgen we, in samenwerking met partnerbedrijven, ervoor dat uw certificering altijd gecontroleerd is, zonder dat u hier omkijken naar heeft. Een zorg minder!
Visual Certificeringen Petrochemie Innovaties en oplossingen

Onderhoud van PBM is geen overbodige luxe

Technisch onderhoud, keuringen en certificeringen van persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals adembescherming, zijn geen overbodige luxe. Wiltec heeft een service- en reparatiedienst voor alle producten die wij verkopen en waar service en onderhoud van toepassing is (met name PBM). Dit verzorgen onze specialisten in ons eigen Service Center en op locatie.
Visual Certificeringen Petrochemie Innovaties en producten

Snelle reactie op problemen door eigen servicedienst

Voor de meeste merken en producten is Wiltec het door de fabrikant geautoriseerde Service Center. Hierdoor kan Wiltec garantiezaken in eigen beheer afhandelen en zodoende snel reageren op eventuele problemen. Onze eigen gediplomeerde keurmeesters keuren en certificeren tevens valbeveiliging. Ook voor advies op dit gebied kunt u bij ons terecht.