WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Visual Beschikbaarheid Petrochemie Innovaties en oplossingen

Beschikbaarheid PBM en kleding mag geen risico zijn

Werken met gevaarlijke stoffen is risicovol. Misgrijpen op persoonlijke beschermingsmiddelen of kleding mag daarom nooit voorkomen. Niet tijdens de dagelijkse gang van zaken, en zeker niet in het geval van een calamiteit. Wiltec begrijpt de uitdagingen die dit voor u meebrengt en biedt meerdere oplossingen om beschikbaarheid te garanderen.
Visual Petrochemie Beschikbaarheid Innovaties en oplossingen

24/7 online bestellen en beheren met Wiltec Online (WOL)

Met Wiltec Online kunt u standaard collectie, persoonsgebonden kleding en PBM beheren en bestellen. U heeft toegang tot actuele verbruiksoverzichten per medewerker en u en uw medewerkers kunnen gemakkelijk bestellingen plaatsen voor een snelle levering. De Arbo-administratie en logistieke verwerking van uw administratie is hierdoor eenvoudig en efficiënt.
Visual Beschikbaarheid Petrochemie Innovaties en oplossingen

Altijd toegang tot kleding en PBM door een uitgifte-automaat

PBM en kleding eenvoudig beheren en beschikbaar stellen met behulp van een uitgifte-automaat van Wiltec. Dit bespaart bedrijven met een wisselend personeelsbestand, ploegendiensten, een groot werkterrein en/of die werken met onderaannemers tijd en kosten. De snelle en betrouwbare uitgifte zorgt voor een continue beschikbaarheid van de producten.