WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
WILTEC.nl | De juiste tools voor jouw klus, mét goed advies & snelle levering
Header - Trend, issue uitdaging - Logistiek & transport

Stijging online aankopenzorgt voor uitdagingen

Recordstijgingen van bestellingen, verstoringen in supply chains, veranderingen in klantgedrag. E-commerce is booming en daardoor blijft de Logistiek & Transport enorm in beweging. Het vraagt om de nodige flexibiliteit. Zeker als het nodig is snel op- en af te schalen met flexkrachten. Hoe kunt u ervoor zorgen dat deze tijdelijke medewerkers zich betrokken voelen bij het bedrijf en uniformiteit uitstralen, zonder dat kleding en PBM verloren gaan? Het juiste PBM- en kledingpakket op maat kan uitkomst bieden!Optimaal benutten van levensduur bedrijfskleding
Een uitdaging is de flexibele schil te voorzien van de juiste kleding zonder verlies van kledingstukken. Door een groot verloop in personeel neemt de kans op vermiste kledingstukken toe en wordt de technische levensduur niet behaald. Door kleding op naam uit te reiken en via RFID te registreren wordt dit teruggedrongen. Kleding wordt aan het einde van een dienstverband ingeleverd en opnieuw ingezet. Hiervoor biedt Wiltec de mogelijkheid de kleding te wassen en te retourneren. Door de hoogwaardige kwaliteit en het roulatiesysteem is de kleding meermaals inzetbaar en zo wordt de levensduur optimaal benut en het aantal vermissingen verminderd. 

Uitgifteautomaat op locatie verstrekt de juiste kleding
Om te zorgen dat ook de flexibele medewerkers netjes aangekleed worden, maar er geen kleding verloren gaat, kan Wiltec een kledingautomaat op locatie plaatsen. Hier kan de kleding middels een persoonsgebonden pasje worden opgehaald en na werktijd weer worden ingeleverd zodat het kledingstuk gewassen kan worden. Deze maatregelen zorgen bovendien voor flinke kostenbesparingen!

Verhoog de veiligheid van medewerkers met een persoonlijke PBM-kit
Het gebruik van de juiste PBM is van groot belang voor de veiligheid van flexibele medewerkers. Voor verschillende risico’s én werkomgevingen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar. Het is zaak om te voorkomen dat uw chemiehandschoen worden ingezet bij werkzaamheden waar een snijbestendige handschoen nodig is en andersom. Het gebruik van speciale boxen kan dit probleem ondervangen. In deze box zijn persoonlijke PBM-kits afgestemd op functies beschikbaar die medewerkers eveneens met een speciaal pasje kunnen ophalen. De PBM afgestemd per medewerker voorkomt verkeerd gebruik van producten.

Eenvoudig bestellen en beheren via Wiltec Online
Voor het inzichtelijk en daarmee beheersbaar maken van beroepskleding voor medewerkers, heeft Wiltec een online bestelsysteem: Wiltec Online. Via dit bestelsysteem is de beroepskleding snel en eenvoudig te bestellen en is de bestelhistorie inzichtelijk. Medewerkers krijgen toegang tot de voor hem beschikbare artikelen, voorzien van duidelijke omschrijvingen, specificaties, afbeeldingen en de waarde. Per medewerker, afdeling en/of vestiging zijn pakketten, kosten en budgetten te beheren. Via Wiltec Online zijn ook maatwerk aanpassingen, retouren en omruilingen te regelen.

Pakketten op de juiste tijd op de juiste plaats
Bestellen via Wiltec Online (WOL) levert diverse voordelen op. U kunt eenvoudig bestellen beheren en de kleding en PBM wordt per persoon verpakt en uiteindelijk afgeleverd op het hoofdkantoor, een vestiging of een thuisadres. Dit levert u een tijds- en daardoor ook kostenbesparing op, doordat we de administratie en logistiek uit handen nemen.

Het juiste kleding- en PBM-pakket zorgt voor trotse medewerkers
Het juiste kleding- en PBM-pakket zorgt naast een stijlvolle en uniforme uitstraling ook voor tevreden medewerkers. Trotse medewerkers zelfs! Schaf kleding en PBM aan die uw medewerkers niet moéten, maar willen dragen! Een comfortboost of een volledig nieuw kleding/PBM-pakket kan de oplossing zijn. Klinkt een nieuw kledingpakket als een hoofdpijndossier? Wij nemen u dit proces graag uit handen! Van ontwerp tot draagcomfort en van aanmeten tot uitleveren


Terug naar boven